Így nézett ki Kim Kardashian 18 évesen

Alig lehet ráismerni!

Így nézett ki Kim Kardashian 18 évesen

Kim Kardashian nevéről valószínűleg neked is rögtön a jól beállított, alaposan megszerkesztett és kiretusált fotói ugranak be először, igaz? Na meg persze az a rengeteg plasztikai műtét, amit bevállalt az elmúlt években. Nos, Kim fiatal korában korántsem volt ennyire háklis a külsejére, ami mi sem bizonyít jobban, mint az a fotó, amit most poszolt magáról!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The simple life…I was 18 here. Khloe and I would drive to Arizona to visit Allison & Kourt #UOfA

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,


„Egyszerű volt akkor még az élet… 18 voltam itt. Khloé és én Arizonába mentünk épp” – írta Kim a fotóhoz. És tényleg jól látszik, hogy akkoriban még nem gondolta túl a megjelenését, sokkal inkább élvezte az utazást és a gondtalan tini éveket. (Na meg persze az is egyértelmű, hogy azóta valóban jó néhány műtéten átesett.)

Egyébként a rajongói sem tudták szó nélkül hagyni a különleges képet: „Kim, te mindig is jól néztél ki!”, „Olyan babaarcod volt, nagyon cuki…” , „Természetes szépség voltál akkoriban.” És persze van egy érdekes komment is, amit dönts el te, hogy mennyire igaz: „Szerintem (Kim) még mindig ugyanúgy néz ki”.

Úgy űnik, a fanoknak nagyon bejön a #tb poszt, egy nap alatt közel 3 millióan lájkolták. Mondjuk érthető, mi is szívesebben nézegetnénk több ilyen fotót Kimről!

 

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek