Kim Kardashiant szembesítették egy utálója kommentjével, zseniálisan reagált

Ezek után merjen bárki beszólni neki.

Kim Kardashiant szembesítették egy utálója kommentjével, zseniálisan reagált

Sokáig úgy tűnt, hogy Kim Kardashiant teljesen hidegen hagyja, ha a követői közül páran átváltanak troll tempóra és elkezdik kritizálni őt. Viszont az utóbbi időben már többször is előfordult, hogy meghallgatta az őt ért vádakat. Legutóbb például a cégét támadták be egy állítólagos tiszteletlen névválasztás miatt, amit a popókirálynő először hárított, majd hihetetlen dolgot tett: engedett a nyomásnak és megváltoztatta az eredeti fantázianevet.

Most pedig ő maga vállalta, hogy kamerák előtt szembesül egyik utálója véleményével. A Jimmy Kimmel showban több bevállalós sztár is rendszeresen kommenteli a gonosz tweeteket, ebből pedig ezúttal a valóságshow sztár sem maradt ki. Szerencsétlenségére egy elég durva üzenet jutott neki: „Inkább ültessenek mérges szömörcét a fenekembe, mintsem még egy szót kelljen Kim Kardashiantól hallanom”. Húzós, ugye? Általában a sztárok egy kis ideig gondolkodnak, és csak utána oltják le a trollt – már ha eszükbe jut bármi frappáns. Ehhez képest Kim csípőből visszavágott és megkérte a „kedves rajongót”, hogy vigye véghez a remek tervét. Ugye mennyire laza? Lehet, hogy gyakrabban kellene trolltalálkozót tartania Miss Kardashiannek.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek