2019.09.27.@ 06.09

Megható, mit tett meg az egyik rajongójáért Lady Gaga

Nem véletlenül szeretik őt olyan sokan!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megható, mit tett meg az egyik rajongójáért Lady Gaga

Lady Gaga összefogott az Allure magazinnal, hogy valóra váltsa egy 19 éves kozmetikus tanuló, Brandon Galaz legnagyobb álmát. A fiú kiskora óta az extravagáns énekesnő rajongója, mindig is úgy érezte, neki és a „Born This Way” című dalnak köszönheti, hogy már nem fél felvállalni: a saját neméhez vonzódik. Brandon ezért örökké hálás lesz Lady Gagának, még egy megható levelet is írt neki, de azt nem tudta, hogyan juttathatná el a sztárnak. Éppen ezért a magazin meghívta egy sminkes tanácsadásra a srácot, és arra kérték, míg Gaga egyik barátnője, Sarah Tanno elkészít neki egy menő sminket, olvassa fel a kamerának, amit írt.

„Nem tudom pontosan, hány éves voltam, amikor rájöttem, hogy meleg vagyok, de azt mindig tudtam, hogy más vagyok. De senkihez nem fordulhattam tanácsért. A Born This Way című dalod szövege beszélt hozzám” – kezdte a felolvasást Brandon, aki nem is sejtette, hogy egy szobával odébb Lady Gaga minden szavát hallja. Pár mondat után a meghatódott énekesnő bement a sráchoz, átkarolta, megölelte. A rajongó meg sem tudott szólalni, el sem hitte, hogy mindez vele történik. Szupercuki volt, az biztos!

Miután Brandon felolvasta a teljes levelét, Lady Gaga könnyeivel küzdve mondta el, mennyire hálás neki, amiért ezeket a dolgokat ekkora nyilvánosság előtt mondta el.

„Emlékeztettél rá, mennyire fontos, hogy az emberek úgy lássák magukat, ahogyan te látod magad” – kezdte Gaga, aki közben átvette a sminkelést Sarah-tól. „Annyira bátor vagy és annyira szép, szeretlek!” – tette még hozzá, a fiú pedig szinte belepirult. Az énekesnő ezután az előre eltervezett forgatókönyv szerint elhagyta a szobát, de nem bírta ki, pár perc múlva visszajött, mert egy csomó gondolata támadt Brandon levelével kapcsolatban.

„A mikrofonom nincs már rajtam, szóval valószínűleg nem hallanak, de szeretném neked elmondani, hogy a leveled miatt csinálom azt, amit. Köszönöm, hogy megosztottad. Annyira mélyről jött, annyira őszinte, annyira valóságos. (…) Nem könnyű, amit te tettél. Most változtattad meg egy csomó ember életét. Amikor ezt meglátják, kevésbé fognak félni!” – mondta az énekesnő meghatottan.

Címkék: born this way külföldi sztárok lady gaga love is love megható pride videó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Mihalik Enikő brutálszexi meztelen fotót posztolt

Mihalik Enikő brutálszexi meztelen fotót posztolt

Ha nyár, akkor Balaton, ha Balaton és Mihalik Enikő, akkor elmaradhatatlan szexi fotó!

Katy Perry terhes tánca egyszerűen mindent visz

Dőlj hátra, kortyolj egy jót a kávédba, és csekkold le ezt az egészen elképesztő videót!

Harry herceg nagyon aggódik a fia miatt

Erről írt nemrég egy cikket.

5 sztár, aki idén tönkretette a karrierjét

Innen lesz nehéz felállniuk...

Meghan születésnapja: ezzel lepte meg őt Harry

Nagyon cuki meglepivel készült a herceg!

Nem hiszed el, miért támadják Katalin hercegnét!

Jól sejted, Meghanhez, illetve annak születésnapjához van köze…