Kourtney Kardashian szőke lett, de nem áll jól neki

De nyugi, nem marad így örökre.

Kourtney Kardashian szőke lett, de nem áll jól neki

A Kardashian-család ügyeletes hajkaméleonjai általában Kim, vagy Kylie Jenner, de azért a többi tesót sem kell félteni, ha drasztikus változásokról van szó. Úgyhogy Khloé totál fehér haja és Kendall szőke tincsei után, most Kourtney is beállt a sorba és egy vadiúj, világos frizurát villantott.

Az átalakulást ő maga osztotta meg az Instán: derékig érő, középen elválasztott platinaszőke hajjal pózol a tükör előtt. A fotót az „Ő itt Daisy”– aláírással posztolta ki.

View this post on Instagram

Her name is Daisy.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Nem jön be az új look? Ne aggódj, elég nagy rá az esély, hogy Kourtney valójában nem járt a fodrászánál, csak feldobott egy parókát. A Daily Mail ugyanis még aznap kiszúrta a csajt a szokásos barna tincseivel, plusz Kourtney úgy néz ki, Kylie-nál lőtte ezt a képet. És azt te is tudod, hogy ő pedig imádja a parókákat. 

Kourtney húga kommentelt is a poszt alá: „szia Daisy” – írta, mire az újdonsült szőkeség azt válaszolta, hogy „jól ismered őt.” Szóval akkor lehetséges, hogy ez konkrétan Kylie műsérója? És talán Daisy volt az oka, hogy a csajszi be tudta dobni ezt a frizkót tavaly?:

View this post on Instagram

🖤🖤🖤 @travisscott

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Viszont ha a paróka-rejtélyt megfejtettük, akkor már csak egy, fontosabb kérdés maradt:

Szerinted milyen Kourtney szőke hajjal?
Kérjük várjon ... Kérjük várjon ...

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek