Megható dolgott tett Harry herceg édesanyja emlékéért

Ettől neked is azonnal bekönnyezik majd a szemed.

Megható dolgott tett Harry herceg édesanyja emlékéért

A szívek királynőjeként emlékezik még ma is a fél világ Diana hercegnére, aki autóbalesetben halt meg. Habár Vilmos és Harry is nagyon kicsik voltak a tragédia idején, a mai napig nagyon fontos nekik, hogy megemlékezzenek édesanyjukról. A két tesó állítólag azért békült ki egymással egy hosszabb mosolyszünet után, mert tudták, hogy Diana nem örülne neki, ha rosszban lennének a fiai egymással. Sőt Harry még Meghannel való kapcsolatába is belefűzte az édesanyja iránti tiszteletét, hiszen a Megnek adott gyémántgyűrűben lévő kettő apróbb ékkő a hercegné egykori gyűjteményéből származik.

Most pedig Harry egy újabb módját találta meg az emlékezésnek: bejárta ugyanazt a veszélyes utat, amit korábban Lady Di is. Nemrég ugyanis arra a helyre látogatott el, ahova édesanyja 1997-ben, néhány hónappal a halála előtt. A bátor hercegné egy még aktív aknamezőn tett látogatást dél-kelet Angolában egy segélyszervezettel, akiknek az a célja, hogy megtisztítsák a területet és ezzel ismét élhetővé tegyék a térséget. Erre az áldozatos munkára szerette volna felhívni a figyelmet Harry herceg és tisztelegni édesanyja szívügye előtt. Azonban erre az útra Meghan érthető módon már nem kísérte el férjét, és jelenleg Johannesburgban várja vissza szerelmét Archie-val.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Royal Addicted (@royal.addicted) által megosztott bejegyzés, Szept 27., 2019, időpont: 2:57 (PDT időzóna szerint)

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek