Miley Cyrus Instagramon szólt be Liam Hemsworth-nek

Elég durva…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Miley Cyrus Instagramon szólt be Liam Hemsworth-nek

Miley Cyrus elfoglalt volt ezen a hétvégén: rengeteget jógázott és edzett, de még annál is többet posztolt az Instagram sztorijaiba. Az egyik fotón, amin a kutyusaival chillel pedig úgy néz ki, hogy egy elég durva üzenetet írt az egyik exének címezve.

„Boldog vasárnapot kívánok én és két büdi kutya! A legjobb dolog a reggelben úgy felébredni, hogy állatok vesznek körül. Azonnal emlékeztetnek a feltétel nélküli szeretetre….ez a legjobb az állatokban, hogy nem érdeklik őket a részletek. Az arany szabály szerint élnek: szeress és legyél szeretve. Semmi más. Nincsenek a pénzre, karrierre, tehetségre, korra, nemre vonatkozó kérdések. 100-szorosan viszont szeretnek. Egyedül annyit kérnek, hogy a hűségért, megbízhatóságért és őszinteségért cserébe törődj velük. (Vajon kire emlékeztet ez?!)”

Szóval Miley nyilván ezzel azt akarja mondani, hogy „hűségért, megbízhatóságért és őszinteségért cserébe” ő viszontszeretett valakit, és persze mindenki belelátja, hogy vagy Liam Hemsworthre vagy Kaitlynn Carterre utal ezzel. De mivel Kaitlynn és Miley barátságban váltak el, szinte biztos, hogy ez a beszólás Liamet célozta.

A sztárpár több, mint egy hónapja jelentette be a szakítást kevesebb, mint egy év házasság után. És rengeteg pletyka keringett arról, hogy végül is miért mentek szét. Miley pedig mindent megtett, hogy letisztázzaő nem volt hűtlen a kapcsolatuk során…

Címkék: beszólt instagram story kaitlynn carter Liam Hemsworth miley cyrus szakítás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!