Meghan hercegné a karkötőjével üzent?

Nem lenne meglepő, ha tényleg azért vette volna fel…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghan hercegné a karkötőjével üzent?

Tuti, te is olvastad már, hogy Harry herceg fogta magát és egy nagyon hosszú, kemény hangvételű közleményben bejelentette, beperli azt a lapot, amelyik az engedélyük, beleegyezésük nélkül lehozta a nyáron Meghan magánlevelét, amit apukájának, Thomas Markle-nek írt. Közben kiderült, erről a tervéről előtte senkit nem tájékoztatott, se a családját, se a tanácsadóit, ez egy magánakció a részéről.

Érthető amúgy, hogy a royal pár kiakadt, hiszen egész nyáron róluk cikkezett a brit sajtó, többször lehetett arról olvasni, hogy Meghan gonosz az őt már számtalanszor hátba támadó apjával, vagy arról, mennyire rossz anyukája Archie babának.

Harry és Meghan egyébként még mindig Afrikában vannak, a hercegné pedig a legutóbbi nyilvános eseményükön felvett egy olyan ékszert, ami akár üzenet is lehet a rosszakaróiknak. Meg bal csuklóján, egy finom aranyláncon lógott a világ egyik legismertebb szimbóluma, amit úgy neveznek Allah szeme, másik nevén Nazar amulett. Elvileg ez a szem képes visszaverni az ártó szándékot, megvédi a viselőjét. Talán így akarta a világ tudomására hozni Sussex hercegnéje, hogy nem fél a támadásoktól?

US Getty Images

Ha így van, jól is teszi, hiszen Harry herceg személyében olyan férje van, aki bármit megtesz azért, hogy megvédje.

Címkék: akrkötő allah szeme amulett babona harry herceg királyi család meghan hercegné meghan markle nazar rontás szemmelverés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!