Megdöbbentő titkokat árult el Lady Gaga múltjáról az anyja

Kiderült, hogy az énekesnő miért küzdött mentális betegségekkel…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megdöbbentő titkokat árult el Lady Gaga múltjáról az anyja

Az tuti, hogy Lady Gaga az egyik legsikeresebb sztár ma: a Csillag születiknek hála ő lett az első nő a történelem során, aki egy évben kapott Oscar-, Grammy-, BAFTA- és Golden Globe-díjat is. Elképesztő, igaz? Pedig az énekesnő gyerekkorában olyan nehéz időszakot élt át, hogy még az édesanyja sem hitte, hogy tovább tud majd lépni rajta. Nem elég, hogy az egyetemi csoporttársai létrehoztak anno egy olyan zárt csoportot a Facebookon, „Stefani Germanotta, sosem leszel híres” névvel, de már általános iskolában is sokan bántották őt.

„Stefani mindig különleges volt, amit a tanárai sem néztek mindig jó szemmel, ezért gyakran voltak nehézségei az iskolában. Megalázták, kiközösítették és szekálták őt. És amikor fiatalon ilyen szörnyűségeket kell, hogy átélj, az sok mindenre kihat a későbbiekben is. Általános iskolában már lehetett látni, hogy minden megváltozott benne – egy boldog, magabiztos lányból, egy önmagát megkérdőjelező lány lett a bántalmazások miatt” – árulta el édesanyja, Cynthia Germanotta.

Sőt, azt is elárulta, hogy neki is nehézséget okozott lánya mentális állapota, hiszen sokszor nem tudta mit is kezdjen vele. „Azt hiszem, hogy a társadalmunk a fizikai és a mentális problémákat nem ugyanúgy kezeli. Szóval, amikor ez a mi otthonunkban történt, akkor szülőként nem voltam felkészülve arra, hogy ezt hogyan is kéne kezelnem” – folytatta Cynthia.

Szerencsére, Lady Gaga a szekálások ellenére is elképesztően sikeres lett, sőt a mentális problémákkal kapcsolatos témák és események nagy támogatója lett, azonban anyukája még mindig úgy érzi többet is segíthetett volna neki: „A legfontosabb dolog, amit megtanultam a lányomtól az az, hogy tényleg hallgassam végig, és próbáljam megérteni őt, nem pedig rögtön megoldani minden problémáját.”

Címkék: Cynthia Germanotta énekesnő lady gaga Stefani Germanotta vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!