Katalin hercegné olyat tett, amit a royalok nem szoktak

Ez aztán váratlan!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Katalin hercegné olyat tett, amit a royalok nem szoktak

Alig egy hét, és máris itt a Halloween! És ha neked ez mondjuk nem is okoz olyan hatalmas örömet (mert farsangra tartogatod a beöltözést? vagy nem csíped a tököt?), de György herceg és Charlotte hercegnő már alig várják a nagy napot. Hogy ezt honnan tudjuk?

Képzeld, a The Mirror szerint Katalin hercegnét kiszúrták az angolok egyik legnépszerűbb szupermarketében, a Sainsbury’s-ben, amint épp jelmezt vásárol a gyerekeknek! Egy Katy Whittaker nevű lány épp jókor volt jó helyen, ugyanis ő is pont ott shoppingolt, ahol a hercegné, úgyhogy be is számolt minden részletről az újságnak:

Charlotte-tal és Györggyel volt, épp Halloweenra néztek jelmezt. Katalin ugyanis kérdezgette a gyerekeit, hogy minek szeretnének beöltözni.  A testőrük viszont mindenkire rászólt, aki elővette a telefonját, és megtiltotta, hogy fotózzunk. Nekem azért sikerült lekapnom őket az önkiszolgáló pénztárnál, viszont azt nem láttam, mit vettek végül.”

És bár fényképes bizonyíték tényleg nem született az esetről, Katy nem hallucinálta be a nyugodtan vásárolgató royal családot! Az Us Weekly egyik forrása szerint ugyanis Katalin simán megengedi a gyerkőceinek, hogy maguknak válasszanak ruhát Halloweenre. „Kate hagyja, hogy Charlotte és György eldöntsék, mit vesznek fel. Sarolta imád beöltözni, és valamilyen Disney-tematikájú jelmezt választott”– magyarázta az informátor.

De annyira azért még a hercegné sem laza, hogy megengedje a mini-royaloknak a háztól házig való csokiért rohangálást. „Eddig is úgy volt, hogy a gyerekek beöltöztek, de csak a Kensington Palota birtokán belül kopogtattak csokiért a rokonok és az ott élő alkalmazottak ajtajain”– tette hozzá a forrás.

Azért cuki lenne egy jelmezes kép Saroltáról és Györgyről, nem igaz?

Címkék: charlotte hercegnő györgy herceg Halloween halloween jelmez Katalin hercegné szokatlan vásárlás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!