Már Erzsébet királynő is haragszik Meghanre és Harryre?

Egy fotó buktatta le őt…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Már Erzsébet királynő is haragszik Meghanre és Harryre?

Harry és Meghan elég sokáig csendben tűrték, hogy a brit sajtó naponta lejárató cikkeket írt róluk, pár hete viszont úgy döntöttek, hogy felveszik a harcot ellenük. Szóval a herceg beperelt több angol újságot is, és az afrikai útjukról készült dokuban Meg is elmesélte könnyek között, mennyire megnehezíti az életet a média. A royal család viszont állítólag annyira nem örült annak, hogy meglépték ezt, főleg azért, mert a hírek szerint Harry nem kérte egyik rokona véleményét se, mielőtt elkezdte a pereskedést…

És ha minden igaz, nem más, mint Erzsébet is kiakadt a párra! Ezt bizonyítja az, hogy eltűnt Meghan és Harry közös fotója a Buckingham-palotából, amit a királynő még 2018-ban kirakott az egyik szobában.

Látod, itt még megvolt a kép!

Profimedia – Red Dot

Most viszont már hiányzik…

Profimedia – Red Dot

Pedig Vilmos és Katalin fotója továbbra is ott van a helyén, és az is, amin a két royal tesó szerepel.

Úgyhogy biztosan nem lep meg, ha azt mondjuk, hogy most mindenki arról beszél, ez vajon annak a jele-e, hogy Erzsébet haragszik a párra… Vagy éppen azért tette el a képet, hogy ezzel is szemléltessék: Meg és Harry magánéletét mindenkinek tiszteletben kell tartania!

Szerinted mi lehet az igazság?

Címkék: buckingham-palota fotó harry herceg Katalin hercegné Kate Middleton kép meghan hercegné meghan markle royal család vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!