Kiderült: Így jött össze Puskás Peti és Dallos Bogi

Nem titkolják tovább a szerelmüket.

Tegnap a Star magazin címlapján jelent meg egy lesifotó, ami után mindenki azt találgatta, hogy vajon Dallos Bogi és Puskás Peti összejöttek-e. Az ölelkezős kép végigszántott a neten, és valószínűleg gyorsan eljutott az X-Faktor két mentorához is, mivel pár órával később ők maguk erősítették meg a szerelmükről szóló pletykát. Közös Insta-fotójuk alatt rengetegen gratuláltak a románchoz.

 

View this post on Instagram

 

❤️

A post shared by Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) on Nov 21, 2019 at 7:21am PST

Most az énekesnő egyik barátja mesélte el a Blikknek, hogy hogyan jöttek össze a sztárok: „már a műsor előtt is ismerték egymást, és bár akkor is szimpatikusak voltak egymának, mindkettejüknek volt párja, így nem történt semmi.” Bogi előző kapcsolata egyébként tavaly decemberben, Petié pedig idén tavasszal ért véget, így nem akarták elsietni a dolgot. A bennfentes hozzátette, hogy minden mentor örült annak, hogy Bogi érkezik Radics Gigi helyére, de Peti különösen boldog volt.

„Amikor a válogatóknak vége lett, és jó pár napot együtt töltöttek augusztusban a mentorházban, akkor vált egyértelművé: talán többet éreznek a másik iránt – mesélte a barát a Blikknek, és hozzátette, hogy Bogi eleinte félt felvállalni a kapcsolatot, nehogy azt gondolják az emberek, hogy emiatt a versenyben részrehajló lesz. Miután a baráti társaságukban is egyre többször tűntek fel együtt, és megjelent a lebuktató fotó, úgy gondolták, ideje elárulni, mit éreznek egymás iránt.

Még több

Sztárhírek