Leonardo DiCaprio majdnem megfulladt búvárkodás közben

Nagyon extrém történet derült ki a színészről…

Leonardo DiCaprio majdnem megfulladt búvárkodás közben

Leonardo DiCaprio elég jól tudja kezelni az extrém helyzeteket, mivel bevallottan többször is volt már konkrétan életveszélyes szituban. Volt egy olyan sztori például, amikor lángokban tört ki a repülője landolás közben, de az sem volt semmi, amikor egy fehér cápához került életveszélyes közelségbe Dél-Afrikában… Arról már nem is beszélve, hogy egyszer összegabalyodott a zsinórja ejtőernyőzés közben.

A legutóbb Leo egyik színész kollégája, Edward Norton mesélt közös veszélyes kalandjukról egy talkshow-ban, miszerint 2010-ben a Volt egyszer egy Hollywood sztárja majdnem megfulladt a klímaváltozás elleni kampányfilmjének forgatása alatt. Igen, jól olvastad! Bár Edward szerint nem volt annyira komoly a dolog, azért durva volt, hogy bekövetkezett, amitől félt…

A műsorban ugyanis ezt mondta: „Ismerem Leót. Annyira odavan az állatokért, mint egy gyerek, és ilyenkor nem tud másra figyelni. Aznap, amikor történt az eset is éreztem, hogy baj lesz. Épp búvárkodtunk a Galápagos-szigeteknél, amikor meglátott vagy 100 ráját, és elkezdett utánuk úszni a mélybe. Sajnos hamarabb elfogyott a levegője, minthogy a víz felszínére ért volna, de kimentettem” – árulta el a sokkoló történetet a nézőknek Edward.

Azért ez durva, nem?

Még több

Sztárhírek