Justin Timberlake elhagyja Jessica Bielt egy másik nőért?

Sajnos bizonyíték is van a sztárpár szakítására…

Justin Timberlake elhagyja Jessica Bielt egy másik nőért?

Justin Timberlake és Jessica Biel még 2007 tavaszán jöttek össze, és egy rövid szünet után 2011-ben eljegyezték egymást. Egy év múlva ki is mondták az Igent, 2015-ben pedig megszületett az első gyermekük, Silas Randall. És bár Justin és Jessica Hollywood egyik kedvenc álompárja lett az elmúlt években, sajnos nagyon úgy tűnik, hogy a házasságuk mégsem olyan tökéletes, mint hittük.

Ugyanis Justint nemrég lekapták egy idegen nővel kézen fogva, ráadásul a jegygyűrűje nélkül! (A képeket itt tudod megnézni!) Az énekes-színész egyébként jelenleg New Orleansban forgat, és éppen az egyik munkatársával fotózták le, aki nem más, mint Alisha Wainwright!

Alisha és Justin egy bárban beszélgetett késő este, és közben nem engedték el egymás kezét. A szemtanúk azt mesélték, hogy sokat mosolyogtak és nevetgéltek. Sőt, a források szerint Justin annyit ivott, hogy később már alig állt a lábán. Ez mondjuk azt is bizonyíthatja, hogy éppen egy nehéz időszakon megy keresztül: azaz véget érhetett a házassága… Egyelőre még nem lehet többet tudni arról, hogy mennyire komoly Justin és Alisha kapcsolata, de Jessica biztosan nem örült ezeknek a fotóknak.

Még több

Sztárhírek