5 celeb, aki őszintén beszélt súlyos betegségéről

Nem semmi, hogy bevállalták a nyilvánosságot!

5 celeb, aki őszintén beszélt súlyos betegségéről

Selena Gomez

A lupus egy autoimmun betegség, amelynek során az immunrendszer tévedésből a test egészséges sejtjeit támadja és pusztítja el. Csúnya kiütésekkel, gyulladásokkal, duzzadt végtagokkal és állandó fáradsággal járhat. Az énekesnőé ráadásul sajnos elég súlyos eset, ezt ő maga vallotta be 2017-ben. Ekkor derült ki az is, hogy vesetranszplantációra volt szüksége, a donor pedig a BFF-je, Francia Raisa volt.

Lady Gaga ­

Selenához hasonlóan Lady Gaga is 2017-ben árulta el a rajongóinak, hogy orvosai komoly betegséget állapítottak meg nála. A fibromyalgia viszonylag gyakori és igen fájdalmas: főleg az izmokat és a lágy szöveteket érinti. Azaz folyamatos kötőszöveti-, és izomfájdalomként szoktak rá hivatkozni, Gaga pedig 2018 elején a turnéját is lemondta miatta. De szerencsére azóta jobban van!

Nick Jonas

Bizony, bizony! Priyanka Chopra férje csupán 13 éves volt, amikor kiderült, 1-es típusú cukorbetegségben szenved. Emiatt inzulinra van szüksége, a szervezete ugyanis szinte semennyit nem termel belőle. Ez elképesztően veszélyes és sajnos nem gyógyítható. A sztár pár évvel ezelőtt avatta be rajongóit, addig igyekezett titkolni a dolgot.

Kim Kardashian

A világ egyik legszexisebb nője nagyon kellemetlen betegséggel küzd, méghozzá pikkelysömörrel. Ez egy gyógyíthatatlan bőrbetegség, ami a bőr fokozott elszarusodásával jár. Ez a gyakorlatban gyulladt, piros, viszkető bőrt és kiütéseket jelent. Manapság a tünetmentesség elérhető, de a pikkelysömör újra és újra képes belobbanni.

Gigi Hadid

A szupermodell nagyon sokáig titkolta, hogy krónikus pajzsmirigy-gyulladással, más néven Hashimoto betegséggel küzd. Később azonban elárulta, miért változott annyit a teste az évek során és elküldte melegebb éghajlatra a trollokat, akik bántották ezért. „Azoknak, akik folyton azzal voltak elfoglalva, hogy mennyit változott a testem az évek során, csak azt üzenem, nyilván nem tudtátok, hogy 17 évesen, amikor kezdtem, még nem diagnosztizáltak a Hashimoto betegséggel. Akik azt mondták, túl nagy vagyok ehhez a szakmához, azt látták, hogy a testem szenved a gyulladás és a vízvisszatartás miatt.”

Még több

Sztárhírek