Dallos Bogi és Puskás Peti ennél szerelmesebb nem is lehetne

Szupercuki az X-Faktor két mentora együtt!

Dallos Bogi és Puskás Peti ennél szerelmesebb nem is lehetne

Az idei X-Faktor második élőshow-ja előtt pár nappal derült ki, hogy két mentor, Dallos Bogi és Puskás Peti egymásba szeretett. A sztárok állítólag már a mentorházas részek felvételein felfigyeltek egymásra, ott kezdett kialakulni köztük a szerelem. Nem titkolóztak sokáig, amint „lebuktak” posztoltak egy cuki közös képet Insagramon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

❤️

Peter Puskás (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés,

A szombati adás előtt sok-sok kommentelőben, tévénézőben felmerült, hogy nem lesz-e probléma a tehetségkutató szempontjából, hogy összejöttek. Szóba került, hogy esetleg emiatt részrehajlóvá válhatnak… Erről Bogi a Blikknek azt mondta, ez nem fordulhat elő.

„Azt gondolom, mi a műsorban nem szerelmespárként, hanem mentortársakként vagyunk jelen. Az, hogy egy párt alkotunk az életben, egyáltalán nem befolyásolja a döntéseinket a versenyzőket illetően” – fogalmazott a lapnak röviden, de egyértelműen az énekesnő.

Bogi és Peti egyébként kínosan ügyelt arra, hogy a show alatt a kamera ne rögzítsen semmi olyat, ami arra utalhatna, hogy együtt vannak. A szünetekben azonban nagyon is keresték egymás társaságát, ölelkeztek, fogták egymás kezét. Csak akkor rebbentek szét, amikor rájöttek, hogy minden fotós őket figyeli.

„Mind a ketten profik, nem fognak a kamerák előtt édelegni, de amint elvonulnak, fogják egymás kezét, ölelik egymást. Még a kapcsolatuk elején járnak, nagyon szerelmesek egymásba, így próbálnak minden lopott pillanatot kiélvezni, amit együtt tölthetnek. Peti igazi úriember, az első adás előtt egy szál virágot is vitt az összes női mentoráltjának és Boginak” – mondta el a sztárpárról egy bennfentes.

Az adás után amúgy a rajongók újabb cuki képen csodálhatták meg a legújabb hazai álompárt, ezúttal Dallos Bogi posztolt kettejükről az Instagramjára.

„Én büszke vagyok rád, és nagyon szeretlek!” – írta az énekesnő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Én büszke vagyok rád, és nagyon szeretlek! ❤️

Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés, Nov 24., 2019, időpont: 9:06 (PST időzóna szerint)

Még több

Sztárhírek