Felrobbantotta a nevet David Beckham és Emilia Clarke közös képe!

Neked is látnod kell!

Felrobbantotta a nevet David Beckham és Emilia Clarke közös képe!

Képzeld, több hónappal a Trónok harca vége után kiderült, ki is volt a sorozat legnagyobb rajongója! Biztosan nem rá számítottál, de a napokban épp David Beckham bizonyította be egy Instára posztolt képpel, hogy nála jobban kevesen imádták a GoT-ot! (De talán Camila Cabello befuthat a második helyre…)

A dögös sztár ugyanis egy elképesztően aranyos fotót osztott meg Emilia Clarke-kal. A captionben pedig azt is elárulta, hogy egy igazi fanboy, aki el sem hiszi, hogy találkozhatott a Sárkányok Anyjával. A színésznővel egyébként egy Fleetwood Mac koncerten futott össze, de nem Angliában (pedig lévén mindketten angolok, ez lenne a logikus, nem?), hanem San Fransiscoban!

„Egy kicsit zavarba jöttem, miután a Sárkányok Anyja közelében lehettem… Annyira örülök, hogy találkoztunk, Emilia Clarke, miközben elvarázsolt minket Fleetwood Mac”– írta David.

Egyébként a sztár Emilián kívül a banda egyik tagjával, Stevie Nicksszel is fotózkodott, amit szintén megmutatott a rajongóinak:

„Micsoda este! San Franben látni a Flettwood Macet.❤Stevie Nicks ❤”– posztolta a kép alá.

Az élmény úgy tűnik Emilia számára is fantasztikus volt, mivel ő sem hagyta ki az Instagram-beszámolót. (Ne felejts el lapozni!):

„NEM NAGY ÜGY… Stevie csak köszönni akart… A SZÍNPADON. Imádlak, Stevie Nicks! Köszönöm, David Beckham, hogy életem eddig legjobb pillanatát megörökítetted!”– írta a színésznő.

Azért elég menő, hogy David és Emilia közös szelfit posztoltak, igaz?

Még több

Sztárhírek