Jessica Biel még mindig viseli a jegygyűrűjét

Egyelőre nincs szó a válásról…

Jessica Biel még mindig viseli a jegygyűrűjét

Napok óta arról beszél mindenki, hogy a The Sun oldalára olyan lesifotók kerültek fel Justin Timberlake-ről, amiken Alisha Wainwright kezét fogja, és a jegygyűrűjét sem viseli a képeken. A két sztárt New Orleansban kapták le még múlt héten, méghozzá egy bár teraszán. Justin és az állítólagos szeretője egyébként éppen közösen forgatnak filmet, és pont szerelmi szálat kaptak a sztoriban.

Az énekes-színész egyelőre nem kommentálta az eseményeket, Alisha szóvivője viszont kiadott egy közleményt, miszerint nem történt közöttük semmi. De az is tuti, hogy igazából mindenki Justin feleségének, azaz Jessica Bielnek a reakciójára volt kíváncsi – és végre kiderült, ő hogyan áll a történtekhez. Képzeld, nemrég őt is elcsípték a lesifotósok, és a képeken egyértelműen látszik, hogy továbbra is hordja a gyűrűjét, és úgy tűnt, hogy nagyon jó kedve van. (A fotókat itt tudod megnézni!)

Ráadásul megszólalt egy Justinhoz és Jessicához közel álló forrás is, aki azt állítja, hogy a pár tovább fog ezen lépni. „A házasságuk túléli ezt. Justinnak bűntudata van, és jóvá fogja tenni ezt. Jessica nagyon jó hozzá, és Justin tudja is, hogy milyen szerencsés. Azt mondja, nem volt semmi komoly, csak együtt lógtak, ennyi a sztori.”

Reméljük, hogy hamar megoldódik köztük minden!

Még több

Sztárhírek