Megvan az X-Faktor legújabb szerelmes párja

Kíváncsi vagy, kik jöttek össze a kulisszák mögött?

Megvan az X-Faktor legújabb szerelmes párja

A múlt héten Dallos Bogi és Puskás Peti sokkolta azzal a fanokat, hogy megerősítették a pletykákat, melyek szerint már a mentorházas forgatások óta egy párt alkotnak. Most újabb x-faktoros szerelmes párról hullt le a lepel, a fiatalok szintén a műsornak köszönhetik, hogy egymásra találtak.

A Blikk úgy tudja, a 19 éves Manuel és a Take3 16 éves énekesnője, Edina már a verseny kezdetén felfigyelt egymásra, ám össze csak akkor jöttek, amikor a produkció minden versenyzőt összeköltöztetett. Onnantól fogva biztos volt, szerelmük nem marad plátói!

 

View this post on Instagram

 

💁🏻‍♂️

A post shared by ⚡Mnl_Side⚡ (@manuelsingx) on Nov 25, 2019 at 4:14am PST

„Nagyon szeretik egymást, és bár fiatalok, kitartanak egymás mellett. Nagyon hamar szimpatikusak voltak egymásnak. Sok időt töltöttek együtt. Volt, hogy közösen készültek az aktuális produkciójukra is. Egyáltalán nem csináltak titkot abból, hogy egy pár lennének, boldogan vállaltak, látszott rajtuk, hogy boldogok” – árulta el a lapnak a fiatalokról egy bennfentes.

A legutóbbi élő adás végén amúgy éppen Puskás Peti utolsó csapata, a Take3 esett ki, a csalódott Edinát már akkor is Manuel vigasztalta.

„Majdnem két hónapig éltünk együtt mindannyian, ami most egyik napról a másikra véget ér. Az emberek, akik eddig a mindennapjaink részesei voltak, egyszer csak eltűnnek. Nagyon nehéz ez!” – nyilatkozta a műsor után a lány szomorúan.

Még több

Sztárhírek