2019.12.11.@ 11.12

Még sincs minden rendben Justin Timberlake és Jessica Biel között

Nem volt túl őszinte Justin bocsánatkérése…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Még sincs minden rendben Justin Timberlake és Jessica Biel között

November végén szinte felrobbant a net, mikor félreérthető lesifotók jelentek meg Justin Timberlake-ről, amint részegen, a jegygyűrűje nélkül egy idegen nő kezét fogta. Nem sokkal később kiderült, hogy a rejtélyes nő nem más, mint Alisha Wainwright színésznő, akivel Justin éppen egy közös filmen dolgozik. És bár minden jel arra utalt, hogy a két sztár a kelleténél egy kicsit közelebb került egymáshoz, Jessica Biel mindvégig kiállt a férje mellett.

Ahogy azt mi is megírtuk, nem sokkal az eset után Jessicáról is készült néhány lesifotó, ezeken pedig jól látható volt, hogy a színésznő továbbra is büszkén hordta a jegygyűrűjét, sőt a People magazin forrása szerint a színésznő teljes mértékben hitt benne, hogy férje nem csalta meg.

Néhány nap múlva pedig végre Justin is megtörte a csendet, és egy igen megható bocsánatkérő posztot tett ki az Instájára. „Próbálom mindig annyira távol tartani magamtól a pletykákat, amennyire csak lehet, de jelen helyzetben egyszerűen muszáj megszólalnom a családom, és azok miatt, akiket a legjobban szeretek. Néhány héttel ezelőtt elég erőteljesen meg lettem valamivel vádolva, amit szeretnék tisztázni. Az ég világon semmi nincs köztem és a kollégám között. Túl sokat ittam, és már nagyon megbántam a viselkedésemet, ráadásul egyáltalán nem szeretnék ilyen példát mutatni a fiamnak! – írta a színész, majd így folytatta:

„Szeretnék bocsánatot kérni a csodálatos feleségemtől és a családomtól, hogy ilyen megalázó helyzetbe hoztam őket, de minden erőmmel azon leszek, hogy a lehető legjobb férj és apa legyek!”

Kétségtelenül szívhez szóló volt Justin vallomása, azonban nagyon úgy néz ki, hogy mindezt nem önszántából írta… A Us Weekly forrása szerint Jessica annyira megalázva érezte magát a képek miatt, hogy gyakorlatilag ő kényszerítette férjét arra, hogy felvállalja a tettét és kérjen érte nyilvános bocsánatot. Ez azért kicsit furcsa, nem? Jessicával szívből együtt tudunk érezni, de az azért meglepő, hogy Justin magától nem kért volna bocsánatot… Kíváncsian várjuk, milyen fejlemények lesznek még az ügyben.

A tisztítás mindig egyszerű! (x)

Bízott benne, hogy végre vége, a karácsony elteltével az intenzív takarítás időszaka is lezárult? Sajnos el kell, hogy keserítsük, ez nem így van. Takarítani újra és újra kell. Viszont a jó hírünk, hogy egy sor segítőt tudunk ehhez ajánlani, és még az is lehet, hogy az összesnek helyet talál az otthonában...
Címkék: bocsánatkérés botrány ciki jessica biel justin timberlake kapcsolat kellemetlen megcsalás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Újabb rossz hírt kapott Erzsébet királynő

Most már jöhetne valami jó is!

Sztárok, akik eredetileg teljesen más karaktert alakítottak volna egy sorozatban

Még szerencse, hogy végül mindenki a helyére került…

7 sztár, aki büszkén posztol fotót a szoptatásról

Hogy a szoptatás ne legyen többé tabu!

5 alkalom, amikor a média szörnyen bánt a sztárokkal

A Britney Spearsről készült dokumentumfilm óta az emberek nagyon más szemmel néznek már néhány interjúra...

A Money Heist dögös színésze cuki gyerekkori fotót posztolt

Szóval így nézett ki a sorozat Professzora 1 évesen!

Kiderült, milyen állapotban van a kórházba került Fülöp herceg

Ráadásul egyenesen a Buckingham-palota osztotta meg az infót.

Rossz híreket kapott a királynő

Persze várható volt ez a fejlemény, azért mégiscsak durva!

Brutálisan menő szerepet kapott a Trónok harca sztárja

Kit Harington egy szívet melengető sorozat folytatására írt alá!

Meghan Markle fantasztikusabban néz ki, mint valaha

Nincs mese, ez a nő valósággal ragyog.