Csekkold 2019 legcukibb celebbabáit!

Igazi bébidömping volt idén a sztárvilágban!

Csekkold 2019 legcukibb celebbabáit!

Archie Harrison Mountbatten-Windsor

A legkisebb royal baby, Harry herceg és Meghan hercegné első gyereke idén május 6-án született. „Ez egy varázslat, csodálatoson. Két tökéletes pasi vesz körül, igazán boldog vagyok” – nyilatkozta a kis Archie születésekor Meghan. Ha pedig a jóslatok beigazolódnak, 2020-ban Archie kistestvére is lesz.

Psalm West

Kim Kardashian májusban jelentette be, hogy megszületett a férjével, Kanye Westtel negyedik közös babája, a kis Psalm West. Kim később azt is elárulta, hogy a fia pont úgy néz ki, mint a kislánya, Chicago. „Biztos vagyok benne, hogy sokat fog még változni, de most olyan, mintha ikrek lennének” – mondta.

View this post on Instagram

Psalm

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Myles Spiegel

Miranda Kerrnek idén októberben született meg harmadik fia, a kicsi Myles. A modell első gyereke még első férjétől, Orlando Bloomtól született, a második és most harmadik pedig már második férjétől, a Snapchat alapító Evan Spiegeltől.

Ryan Reynolds és Blake Lively harmadik kislánya

A színész házaspár harmadik gyerekének nemét Ryan árulta el Twitteren, ám, hogy a kislány milyen nevet kapott, arról még nincs információ. Blake és férje egyébként hetekig titokban tartotta a bébi születését, a sajtónak először október 16-án beszéltek a kislányról.


Renn Martin-Yosef

Ricky Martin Instagramon jelentette be, hogy megszületett negyedik gyereke, aki a Renn Martin-Yosef nevet kapta. Párjával, Jwan Yoseffel egy kislányt és ikerfiúkat neveltek eddig közösen, Renn lett a negyedik fiuk. Ahogy korábban, úgy ezúttal is béranya hozta világra a bébit.

View this post on Instagram

Nuestro hijo Renn Martin-Yosef ha nacido. #elbebéhanacido

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Delilah Righton

Keira Knightly és férje, Righton második kislánya, Delilah idén szeptemberben született, ám a rajongóknak közel két hónapot kellett várniuk, hogy Keira elárulja végre újszülött kislánya nevét. A pár egyébként első gyerekük születésekor is hasonlóan titokzatos volt: három hónapos koráig nem árulták el, hogy idősebb lányuk neve Edie lett.

Még több

Sztárhírek