Az évtized legdurvább celebszakításai

Nosztalgiázzunk egy kicsit!

Az évtized legdurvább celebszakításai

A tündérmesékben mindig örökké tart a nagy szerelem, de Hollywoodban ez már korántsem így van! A nagy sztárrománcoknak nem ritka, hogy egy botrányos szakítás lesz a vége. Csekkold azokat a celebeket, akiknek a szakítása az elmúlt tíz évben hatalmas bombaként robbant.

Sandra Bullock és Jesse James 2010

Sandra Bullock 2010-ben adta be a valókeresetét, miután kiderült, hogy volt férje, Jesse James többször is megcsalta a színésznőt egy tetoválásmodellel. Sandra a válását nagyon nehezen élte meg, de azóta szerencsére újra megtalálta a szerelmet és két kisgyermeket is örökbefogadott.

Ashton Kutcher és Demi Moore 2011

Amikor Ashton Kutcher és Demi Moore összejöttek, akkor mindenki furcsállta a kapcsolatukat, hiszen a színésznő 16 évvel öregebb Ashtonnál. Mégis, a sztárpár egész sokáig bírta, de Ashton a hatodik házassági évfordulójukon egy 22 éves asszisztenssel megcsalta a feleségét… Ezután Demi természetesen beadta a válópert 2011-ben. Persze, mostanában ennél durvább dolgok is kiderültek a volt házasságukról…

Selena Gomez és Justin Bieber 2012

Selena és Justin, vagyis Jelena olyan ikonikus celebpár volt, akit Hollywood ritkán lát. A két énekes kapcsolata elég viharos volt, szóval még a legnagyobb rajongók is hamar elvesztették a fonalat. Ami biztos, hogy 2010-ben kezdtek el randizni, majd két év után szakítottak. Azonban, nem nagyon bírták ki egymás nélkül, így évente párszor mindig kibékültek, egészen 2018-ig. Tavaly ugyanis Justin összejött a szupermodell Hailey Baldwinnal, akivel azóta már boldog házasok.

Caitlyn és Kris Jenner 2013

Caitlyn, vagyis akkor még Bruce és Kris Jenner több, mint 24 év házasság és két közös gyerek után döntöttek úgy, hogy 2013-ban elválnak. Persze, akkoriban mindenkit sokként ért a hír, hiszen igazi álompár hírében álltak és még senki sem tudott arról, hogy Bruce igazából nőként élve tervezi a jövőjét. Ám, nem sokkal azután, hogy kimondták válásukat Bruce 2015-ben elkezdte a nemátalakító műtétjeit és azóta egy 22 éves nő oldalán újra rátalált a szerelem is.

Gwyneth Paltrow és Chris Martin 2014

A sztárpár 10 év csodálatos házasság és két gyönyörű közös gyerek után döntött úgy, hogy inkább külön utakon folytatják. Gwyneth állítólag nagyon jófej exfeleség, hiszen szinte tárt karokkal várja Chris új szerelmeit a közös családjukba. Persze, hozzátartozik ehhez, hogy Gwyneth azóta már boldog házasként éli életét, így tuti ezért nem zavarja annyira volt szerelme új kapcsolatai…

Ben Affleck és Jennifer Garner 2015

Ben és Jen Hollywood egyik legbiztosabb álompárjának tűnt, ám a színész egyre durvább mértéket öltő alkoholizmusa és a sorozatos félrelépései nem hagytak mást választást Jennek, mint beadni a valópert. Azonban, a két színész ezután is olyan jó kapcsolatban maradtak, hogy sokan azt hitték még összejönnek egyszer, ám egyelőre úgy tűnik csupán érett felnőttként kezelték a válásukat a gyerekeik kedvéért is.

Brad Pitt és Angelina Jolie 2016

Az évtized legnagyobb megdöbbenését okozta Brangelina felbomlása! Ki ne tudna a legendás szerelmi háromszögről, amivel Brad és Angelina kapcsolata elindult. Persze, a válásuk után sokan rögtön arra gyanakodtak, hogy a színész újra összejött Jennifer Anistonnal, de erről szó sem volt. Brad és Angie válása azonban még azóta sem ért véget, de a kapcsolatuk már végérvényesen megromlott. Sokak szerint a színész alkoholizmusa volt a válás igazi oka.

Tyga és Kylie Jenner 2017

Kylie és Tyga igazi álompár volt egészen 1,5 évig, azonban állítólag Kylie besokallt azon, hogy a rapper nem akarta rögtön feleségül venni. Rá egy évre a sztárcsajszi össze is jött Travis Scottal, akivel egy közös babájuk is született, azonban az ő kapcsolatuk is hamar zátonyra futott…

Jennifer Aniston és Justin Theroux 2018

Szinte mindenki egy emberként szurkolt Jennifer Ansitonnak, hogy a botrányos válása után Brad Pittől, minél előbb rátaláljon az igaz szerelem. Jen azonban csupán 10 év után volt hajlandó újra oltár elé állni. Sajnos, ez a házassága sem tartott sokáig, közel két év után szakítottak is, a hivatalos okokat azonban nem tudni.

Liam Hemsworth és Miley Cyrus 2019

Pár hónapja Liam és Miley szakítása szinte bombaként robbant, hiszen közel 10 évnyi se veled-se nélküled kapcsolat után megdöbbentő volt a hír, miszerint szétmennek. Miley azóta pedig már nem csak egy, de két kapcsolatán is túl van, de a hírek szerint Liam sem szomorkodik már túlságosan.

Még több

Sztárhírek