Ez a 10 cikk volt a kedvencetek 2019-ben

Ezeket az írásokat szerettétek a legjobban idén.

Ez a 10 cikk volt a kedvencetek 2019-ben

10. Fotót küldött magáról véletlenül, de erre nem számított

Mindig vigyázz arra, hogy kinek, milyen képet küldesz messengeren, ugyanis egy manchesteri anyuka véletlenül egy szőnyeges cégnek küldte el a fenekéről készült képet, amit valójában a pasijának szánt

9. Ezt üzente Arnold Schwarzenegger Vajna Timinek

Andy Vajna halála sok embert megrázott, köztük sok világsztárt is, így nem csoda, ha Arnold Schwarzenegger is üzent az özvegy, Vajna Timinek.

8. Így néznek ki az Instagram modellek a valóságban

Imádtátok azt a leleplező cikkünket, amiben megmutattuk, hogy hogyan is néznek ki a közösségi oldalon tökéletesnek tűnő csajok a valóságban.

7. Így reagált Angelina Jolie, hogy Brad Pitt és Jennifer Aniston kibékültek

Brad Pitt és Angelina Jolie szakításán a mai napig nem tudtuk túltenni magunkat, így nem csoda, ha a róluk szóló híreket imádtátok kattintani

6. Kiderültek Andy Vajna halálának részletei

Az egykori producer halála körüli hírek megrázták a világot, ezért érthető módon minden részletre kíváncsi volt a nagyközönség.

5. Ezt hagyta Vajna Timire a férje

A Vajna házaspár folyamatosan terítéken volt, az Andy hagyatékával kapcsolatos infók pedig felrobbantották a netet.

4. Ki tudod maxolni az eddigi legnehezebb Harry Potter-kvízt?

A Harry Potter-őrület valószínűleg soha nem fog alább hagyni, erre pedig a legnagyobb bizonyíték, hogy még 2019-ben is az egyik legolvasottabb cikk a Roxforthoz köthető!

3. Katalin és Vilmos már a válásról beszélnek?

Ugye te is imádod a királyi családot? Nem is kell válaszolnod, mert a számok magukért beszélnek… Persze azóta kiderült, hogy szerencsére Katalin és Vilmos még mindig hatalmas szerelemben élnek.

2. Óriási hírt jelentett be Dallos Bogi és Puskás Peti

Dallos Bogi és Puskás Peti mondhatni csak most jöttek össze, mégis mindenki imádja őket egy párként. A szerelmesek ráadásul még egy közös számot is írtak!

1. Vilmos herceg tényleg beleszeretett egy másik nőbe?

Bizony-bizony, a royalok elvitték a prímet ebben az évben, és bár a legolvasottabb cikk nem éppen pozitív, az viszont jó hír, hogy Katalinék kapcsolata még mindig szilárd!

Még több

Sztárhírek