Kiakadtak a netezők Meghan hercegnére

Ahhoz képest, hogy magára mennyit költ, a fián jól tud spórolni.

Kiakadtak a netezők Meghan hercegnére

Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy Katalin öltözködési stílusáért szinte rajonganak az emberek, és a nyilvános megjelenései alkalmával a netet mindig ellepik a dicsérő hozzászólások. A rajongók örülnek neki, hogy Vilmos felesége nem nagyzol, hogy akár többször is hajlandó ugyanazt a ruhát felvenni, a visszafogott stílusát pedig egész egyszerűen imádják.

Nos, mindez nem mondható el Meghan hercegnéről… Ha divatról és öltözködésről van szó, Meghan gyakorlatilag nem ismer határokat. Odavan a dizájner darabokért, ritkán vesz fel valamit kétszer, és a pletykák szerint mindig a lehető legdrágább márkák kollekcióiból válogat. Mindezt pedig érthető módon nem nézik túl jó szemmel az emberek… A minap például hatalmas botrány robbant ki a neten, mikor kiderült, hogy míg magára egy vagyont képes elkölteni, addig kisfián, Archie-n nagyon jól tud spórolni.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A pletykák szerint Harry és Meghan ugyanolyan elvek alapján öltöztetik Archie-t, ahogy Vilmos és Katalin a saját gyerekeit. Ez azt jelenti, hogy Archie nem kap márkás ruhákat. Szülei sokkal inkább a praktikumra figyelnek, és mindig megpróbálnak spórolni kicsit. A Harryről és Archie-ról készült legfrissebb képen például a kisfiú egy 3 ezer forintos sapkában, egy 14 ezres kabátkában, valamint egy ajándékként kapott csizmában van.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Sőt, az is kiderült, hogy Archie első karácsonya sem a luxusról szólt. A kisfiú teljesen hétköznapi ajándékokat kapott szüleitől. Belsős infók szerint Meghanék könyveket, építőkockákat és egy gumilabdákkal megtöltött babamedencét vettek a kisfiúnak.

Még több

Sztárhírek