Brad Pitt és Jennifer Aniston együtt buliztak

Fotó is készült róla.

Brad Pitt és Jennifer Aniston együtt buliztak

Az egyikor álompár, Brad Pitt és Jennifer Aniston kapcsolata 2005-ben ért véget, amikor bekerült a képbe a színész későbbi felesége, Angelina Jolie. Mr. Smith és a Jóbarátok sztárja is már jó ideje szingli, bár tavaly mindkettejüket összehozták a lapok valakivel. Persze arról is folyamatosan megy a pletyka, hogy Branniferék újra randiznak, és a rajongók reménykedni kezdtek, hogy Hollywood egykori legszebb párja megint összejön. Főleg azok után, hogy Brad részt vett Jen 50. szülinapi buliján…

A sztárok most megint okot adtak a pletykára: először az lett gyanús mindenkinek, ahogy a Golden Globe-on Jen az exére nézett. Brad ugyanis a köszönőbeszéde közben arról mesélt, hogy milyen nehéz a randizás híres emberként, Jen pedig szinte elolvadt közben.


Ezután lesifotók készültek arról, hogy a két sztár a díjátadó után egy helyen bulizott, ugyanis látták őket ugyannarról az after partiról távozni. Nézd csak:

galéria

Brad Pitt és Jennifer Aniston együtt buliztak

Brad Pitt és Jennifer Aniston együtt buliztak

Fotó megosztása:

Fotók: Profimedia – Red Dot

Brad az Entertainment Tonightnak nemrég elárulta, hogy mindenképp össze akart futni az eseményen Jennel: „Biztos találkozni fogunk, ő nagyon jó barát. Igen!” Sőt, a US Weekly-nek egy bennfentes elárulta, hogy szuper kapcsolat van közöttük: „Brad és Jen kapcsolata nagyon jó, és néha úgy tűnik, hogy flörtölnek egymással. Ugratják egymást és működik közöttük a kémia, de minden csak plátói, nincs köztük semmi több.”

Te mit gondolsz? Van esély rá, hogy újra összejönnek?

Még több

Sztárhírek