Állatkínzással vádolják Kylie Jennert

Nem értik a rajongók, erre miért volt szükség…

Állatkínzással vádolják Kylie Jennert

Az Ausztáliában pusztító tűz eddig félmilliárd vadonélő állat életét követelte, amire Kim Kardashian és Kylie Jenner a maga sajátos módján, szomorú emojikkal reagált. A Kardashian-lányokat rengetegen számonkérték, amiért nem adományoztak pénzt a tüzeket oltó és állatokat mentő szervezeteknek. Kim annyival zárta le a vitát, hogy attól, hogy nem osztják meg mindenkivel, még simán küldhettek pénzt. Ez a válasz azért tűnik furának, mert a lányok az életük szinte összes mozzanatát megosztják a rajongókkal, akkor egy ilyen fontos dologról miért ne számolnának be…

Kylie még ennél is durvábban kiakasztotta a fanokat, ugyanis néhány sajnálatot kifejező Insta-sztori után megosztotta a legújabb szerzeményét: ami nem más, mint egy valódi szőrméből készült Louis Vuitton papucs. A Twitter szinte felrobbant, szívtelennek és képmutatónak nevezték a sztárlányt.


„Kylie először arról posztol, hogy összetörte a szívét az ausztrál állatok halála, aztán meg arról, hogy egy papucsot visel, ami nyércbundából készült. Ez 2020 legnagyobb képmutatása…” – jegyezte meg a Pop Crave Twitteren, majd jöttek a hasonló hozzászólások:

„Nem értem, hogy Kylie Jenner hogy posztolhat a szegény állatokról, aztán két sztorival később a szőrme papucsáról.”

„Először Kim úgy tesz, mintha amúgy sem osztotta volna meg, hogy adományozott. Most meg Kylie szőrös papucsot visel, miután nagyon szomorú volt az állatok halála miatt. Lányok, könyörgöm!”

Mindezek mellett a brit DailyMail még arra is felfigyelt, hogy Kylie megosztott magáról egy képet, ami mellé ennyit írt: „találd meg a tüzedet”, amit a kritikák hatására átfogalmazott. Erre már tényleg nem tudunk mit mondani…

Még több

Sztárhírek