Nem hiszed el, miről kell lemondania Vajna Tímeának

Olyan helyen járt, ahol többé nem fog.

Nem hiszed el, miről kell lemondania Vajna Tímeának

Lassan egy év telt el Andy Vajna halála óta, ami alatt özvegye, Vajna Timi sok mindenen keresztül ment. Rengeteg kritika és támadás érte Timit, sokszor kiforgatták a szavait, és álhíreket terjesztettek róla. Sőt, egyszer a nyílt utcán is megtámadták egy félreértés miatt. Októberben kiderült, hogy Andy Vajna eredeti végrendelete eltűnt, így özvegye örökölte a teljes vagyonát. De emellé kapott egy 13 milliárdos adósságot is, amit egy éven belül rendeznie kell. Timi tavaly év végén elmesélte, mennyire megviselte őt a férje elvesztése, mind fizikailag és lelkileg is. Azt is hozátette, hogy nem szeretne több interjút adni, és Amerikába költözik.

Idén a filmproducer özvegye is részt vett a Golden Globe-on, ahova Návai Anikóval és Náray Tamással érkezett. Mint kiderült, Vastag Csaba is becsekkolt az eseményre, ahol a Hello Hollywoodból riportereként ki is faggatta Timit. „Ma este csak élvezem a hangulatot és Andyre gondolok, mert igazából ő vezetett be ide, meg Anikó. Szerintem utoljára vagyok most itt, úgyhogy jó lesz egy picit nosztalgiázni” – mondta Timi Vastag Csabának. Eszerint férje emlékére még utoljára részt vett a díjátadón, de többször nem tervezi, hogy elmegy. Egyébként egy nagyon csini, földig érő ruhában jelent meg a gálán, amit az internetről rendelt, és elmondása szerint mindenki imádta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hello Hollywood YouTube 😜 (@hellohollywoodbol) on Jan 8, 2020 at 9:00am PST

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek