2020.01.11.@ 06.01

Így változik Vilmos és Katalin élete Meghanék visszavonulásával?

Nagyon bekavart nekik a másik royal sztárpár.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így változik Vilmos és Katalin élete Meghanék visszavonulásával?

A tavalyi év nem úgy sikerült Harry hercegnek és Meghan hercegnének, ahogyan szerették volna. Bár életük legboldogabb időszakát élik a magánéletükben, kisfiuk, Archie Harrison születésének köszönhetően, a nyilvánosság teljesen kikészítette őket.

A világsajtó egészen egyszerűen nem volt hajlandó leszállni róluk, különösen Meghan botrányosan viselkedő apjával, Thomas Markle-lel foglalkoztak sokat, de írtak a royalok pazarló életmódjáról és a volt színésznő gyengeségeiről anyukaként. Mire sor került 2019-es afrikai útjukra, már nagyon elegük volt, ezen a ponton jelentette be Harry herceg, hogy három nagy újságot is beperel, amiért a megkérdezésük nélkül lehozták Meghan hercegné magánlevelét.

Pár hónappal később ismét körülöttük állt a bál, kiderült, hogy nem hajlandóak Erzsébet királynővel és a család többi tagjával együtt karácsonyozni Sandringhamben, inkább elutaztak hat hétre az Egyesült Államokba és Kanadába.

Erről az útról csupán néhány napja tértek haza – Archie-t ráadásul nem hozták magukkal –, de újabb nagy bejelentéssel sokkolták a világot: Harry és Meghan az Instagram-oldalán bejelentette, szakítani akarnak a brit királyi családdal. Hamar kiderült, hogy erről nekik nem szóltak, a királynő, Károly herceg és Vilmos herceg is teljesen kiborult. Emiatt január 9-én a royalok végül nem Katalin hercegné születésnapja miatt gyűltek össze, hanem azért, hogy megvitassák, hogyan tovább Harryékkel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

“After many months of reflection and internal discussions, we have chosen to make a transition this year in starting to carve out a progressive new role within this institution. We intend to step back as ‘senior’ members of the Royal Family and work to become financially independent, while continuing to fully support Her Majesty The Queen. It is with your encouragement, particularly over the last few years, that we feel prepared to make this adjustment. We now plan to balance our time between the United Kingdom and North America, continuing to honour our duty to The Queen, the Commonwealth, and our patronages. This geographic balance will enable us to raise our son with an appreciation for the royal tradition into which he was born, while also providing our family with the space to focus on the next chapter, including the launch of our new charitable entity. We look forward to sharing the full details of this exciting next step in due course, as we continue to collaborate with Her Majesty The Queen, The Prince of Wales, The Duke of Cambridge and all relevant parties. Until then, please accept our deepest thanks for your continued support.” – The Duke and Duchess of Sussex For more information, please visit sussexroyal.com (link in bio) Image © PA

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés, Jan 8., 2020, időpont: 10:33 (PST időzóna szerint)

Később kiadtak egy szűkszavú közleményt, amiben leírták, a tárgyalások Harry herceggel és Meghan hercegnével még korai fázisban vannak, de támogatják őket döntésükben.

Az viszont nagy kérdés, hogyan érinti majd Katalin hercegné és Vilmos herceg életét a másik royal sztárpár totális visszavonulása. Royal szakértők szerint elképzelhető, hogy a következő hónapokban Cambridge-éknek két páros helyett kell dolgozniuk, hiszen előre leszervezett események vannak, amin kötelező megjelennie valakinek a királyi famíliából. Ha ez nem lenne elég, ott van az a sok-sok szervezet Harryék „nevén”, ezeket is valószínűleg mind nekik kell átvenni tőlük.

Ez komoly feszültséget szíthat Harry és Vilmos között, ami nagyon rossz hír, tekintve, hogy az elmúlt egy évben ijesztően eltávolodtak egymástól sorozatos konfliktusaik miatt. Ráadásul, ha Meghan és Harry tényleg kétlaki életet fog élni, valószínűleg Vilmos és Katalin még komolyabb – nem kívánt – figyelmet kap majd a sajtótól. Nem hangzik túl jól ez az egész, igaz?

Címkék: botrány harry heceg Katalin hercegné királyi család meghan hercegné szakítás vilmos herceg visszavonulás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

A királynő nem tapsol az egészségügynek, inkább ezt csinálja

OMG: Timothée Clahamet is szerepel majd a Szólíts a neveden folytatásában!

Tényleg lesz folytatás, és a főszereplők is visszatérnek! Igen, mind a ketten!

Vilmos teljesen kiborult Harry miatt

Egyáltalán nem érti öccse döntéseit.

5 ok, amiért imádjuk Penn Badgleyt

Mert te is tudod, hogy a You pszichotikus rosszfiúját csak Penn miatt szereted...

Harrynek ezért van bűntudata

A herceg rettenetesen érzi magát az utóbbi időben.

Breaking: Leighton Meester második babájával terhes

Első közös gyerekük Adam Brodyval öt évvel ezelőtt született.

Videón keresztül üzen a koronavírusos Károly herceg

A bizonyíték, hogy a herceg tényleg jól érzi magát!

Közeledik Brad Pitt esküvője, csak ő még nem tud róla

Persze, a mostani is Jennifer Anistonnal lenne…

Lindsay Lohan újra énekel, és ez nem biztos, hogy jó hír

Az Instán jelentette be, hogy friss dalokkal érkezik.

Harry amerikai állampolgár akar lenni?

Végleg szakít Angliával?