Hírességek, akiket utálnak a hollywoodi filmrendezők

Nemcsak a dívák díváskodnak, de az olyan sztárok is, mint Bruce Willis, vagy Christian Bale.

Hírességek, akiket utálnak a hollywoodi filmrendezők

Julia Roberts

Bármennyire is az egyik legismertebb és legsikeresebb színésznő Hollywoodban, egyáltalán nem tűnik kényes típusnak, ugye? Mégis meghúzódik benne is a díva-szál. Legalábbis azt pletykálják, hogy még a 90-es években a Hook című film forgatásán, amikor ő alakította Tinkerbellt, vagyis Giling-Galangot, a stáb csak Tinkerhellnek nevezte őt, és hát mind tudjuk, hogy a hell angolul azt jelenti: pokol.

via GIPHY

Christian Bale

Christian az a típus, aki ránézésre bármire képes a szerepeiért. Fogyott le és hízott már meg, de a jelek szerint önmagából is képes teljesen kifordulni. A Terminátor – Megváltás forgatása alatt volt egy erős kiborulása, amit még le is filmezett valaki. Így derült ki, hogy nagyon keményen tud üvöltve káromkodni, ha valaki kihozza a sodrából.

via GIPHY

Teri Hatcher

Lehet, hogy a Született feleségek alatt úgy tűnt, hogy a főszereplők élőben is egymás legjobb barátnői, de kiderült, hogy ez közel sincs így. Annyira nem, hogy mivel Teri Hatcher volt az úgynevezett vezető színésznő a sorozatban, aki elvileg a legtöbbet is kereste, úgy is viselkedett, mint akinek több jár. Kolléganője, Nicolette Sheridan egyszer ki is fakadt, és a világ leggonoszabb nőjének nevezte a színésznőt, aki a dívánál is dívább volt a forgatások alatt. Állítólag a neve sem szerepelt azon a köszönőkártyán, amit a színészek adtak a stábtagoknak a sorozat befejeztével.

via GIPHY

Russell Crowe

Az Oscar-díjas színész sem egy könnyű eset. Nicole LaPorte írt is egy könyvet a DreamWorksről, amiben többek közt arról is szót ejtett, hogy Russell Crowe-val sokszor nehéz a munka. Crowe állítólag egyszer éjjel háromkor hívta fel az egyik film producerét, és mindenféle borzalomnak nevezte őket káromkodva, ami után a producer inkább felmondott, arra hivatkozva, hogy a színész halálosan megfenyegette őt.

via GIPHY

Katherine Heigl

Híresen az egyik legnehezebben elviselhető színésznő. Az egész 2008-ban kezdődött, amikor sok kritikát kapott a Felkoppintva című filmje miatt. A róla, pontosabban viselkedéséről szóló dráma akkor folytatódott, amikor kijelentette, hogy szerinte azért nem jelölték Emmy-re a Grace klinika miatt, mert a sorozat írói nem voltak elég jók.

via GIPHY

Bruce Willis

Az ő természete sem a legkönnyebb, bár ez az akciófilmjeiben soha nem tűnt fel. Ám amikor együtt dolgozott Kevin Smith rendezővel, valami nagyon durvát csinálhatott, mert a rendező a forgatás befejeztével azt mondta: “Mindenkinek szeretném megköszönni a közös munkát, kivéve Bruce Willisnek, aki egy rohadt seggfej.”  Bárcsak tudnánk, hogy mi történt.

via GIPHY

Shia LaBeouf

A színész karrierje nagyon szépen indult, aztán hirtelen nagyon le is lassult, ami állítólag leginkább viselkedésének köszönhető, na meg annak, hogy az egyik film forgatásán még Tom Hardyval is összebalhézott. Illetve azt se felejtsük el, hogy talán ő az egyik legnagyobb díva Hollywoodban, legalábbis ki más lenne képes egy papírzacskóval a fején mászkálni, feltűnést keltve azzal, hogy a zacskóra még azt is ráírja: “Többé nem vagyok híres”.

via GIPHY

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek