2020.01.17.@ 16.01

Kanada retteg: „Nem szeretnénk, ha itt történne az, ami Diana hercegnővel”

Úgy tűnik, egyre több érv szól a kanadai költözés ellen…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kanada retteg: „Nem szeretnénk, ha itt történne az, ami Diana hercegnővel”

Hatalmas a botrány a brit királyi család körül, mióta Meghan és Harry bejelentették, hogy függetlenedni szeretnének a palotától, és ezután ingázni fognak Kanada és az Egyesült Királyság között. Ezzel a döntésükkel rengeteg bonyodalmat okoztak, hiszen egyelőre senki nem tudja, hogy ilyen helyzetben mi is a teendő, és a jövőben mihez lesz és mihez nem lesz joga a házaspárnak.

Azt viszont már most is tisztán látszik, hogy Harry és testvére, Vilmos között egyre jobban kezd megromlani a kapcsolat, Meghan pedig egyáltalán nem biztos, hogy valaha is vissza fog térni Kanadából. Na de most tulajdonképpen mi is a helyzet? Bár a hivatalos nyilatkozatukban azt mondták, hogy ingázni fognak a két ország között, most mégis egyre inkább úgy gondolják az emberek, hogy a pár Kanadában szeretne letelepedni, ez viszont renegeteg kérdést és esetleges problémát is felvethet a közeljövőben. Néhány nappal ezelőtt az egyik kanadai folyóirat, a The Globe and Mail hatalmas hibának könyvelte el az esetleges Kanadába költözést, arra hivatkozva, hogy ez akár még konfliktust is okozhat a két ország között. Ezzel pedig még nincs vége!

A kanadaiak ugyanis elkezdték tovább boncolgatni, hogy pontosan mivel is járna, ha a királyi család tagjai az országukban élnének. Egy biztonsági szakértő szerint Meghan és Harry maximális védelme évi 10 MILLIÓ DOLLÁRBA kerülne az államnak, amibe beletartozik a folyamatos testőri szolgálat, a lakhelyük biztonságának megerősítése, és a speciális kommunikációs eszközök biztosítása, amelyek segítségével nem lehet lehallgatni a királyi család tagjait.

Persze sokan nem értik, hogy miért szükséges ennyi minden, és miért nem lehet a védelmüket kevesebb pénzből is megoldani, ám a National Post forrása elmondta, hogy miért életbevágó ez a sok intézkedés:

„Nem akarjuk, hogy megismétlődjön, ami Diana hercegnővel történt! Ha nem vesszük elég komolyan a royal csalát védelmét, akkor rémálommal is végződhet az itt tartózkodásuk!”

Címkék: anglia brit királyi család diana hercegnő harry herceg kanada királyi család meghan hercegné meghan markle

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Felrobbantotta a netet ez a 10 éves kislány

Felrobbantotta a netet ez a 10 éves kislány

Az egész világ ledöbbent!

Kiderült, mi az első szava a kis Archie-nak

Meghan és Harry kisfia már elkezdett beszélni!

Kylie Jenner már nem a legfiatalabb milliárdos, új címet kapott

Azért valljuk be, így sincs oka panaszra…

A Szikla nagyon durván nekiment Donald Trumpnak

Nyílt üzenetet fogalmazott meg az elnöknek.

Billie Eilish nagyon megalázó sztorit mesélt exeiről

Az énekesnő meglepő őszintességgel vallott.

Kiderült, milyen jelenleg Harry és Vilmos kapcsolata

Diana hercegnő fiai évek óta elég rosszban vannak…

Rasszizmussal vádolják a Riverdale-t

Az egyik főszereplő pakolt ki...

8 sztár, aki megváltoztatta a vezetéknevét, és nem is tudtál róla

Észrevetted, hogy a legtöbb sztárnak hihetetlenül könnyen megjegyezhető, szép neve van? Ez egyáltalán nem véletlen, ugyanis rengetegen közülük

Lili Reinhart coming outolt: biszexuális

Sosem titkolta, de most kijelentette!