A Modern család sztárja kiakadt a sorozatra

Elég durván beszólt a sori készítőinek…

A Modern család sztárja kiakadt a sorozatra

A Modern család már több, mint egy évtizede fut, és a mostani, 11. évad lesz a sorozat befejező szezonja. És a vége tényleg nagyon közel van: a stábnak már csak három leforgatásra váró epizódja maradt. A finálé pedig április 8-án megy majd le az amerikai tévében.

És bár a nézőknek eddig eléggé bejött a záróévad, feltűnt nekik valami furcsaság. Mégpedig az, hogy az utóbbi részekben viszonylag keveset szerepelt Sarah Hyland karaktere, azaz Haley Dunphy. Ez olyannyira igaz, hogy a lány az eddigi tizenegyből négy epizódban egyáltalán nem volt benne!

A fanok először azt hitték, hogy Sarah való életbeli egészségügyi problémái állhatnak a háttérben, mivel ugye a színésznő veseelégtelenséggel született. De kiderült, hogy szerencsére Sarah full egészséges. Viszont akkor miért is nem láthatják őt a rajongók a soriban? Hát képzeld, egy fan úgy döntött, hogy utána jár a dolgoknak, és megkérdezte Twitteren a színésznőt, miért hiányzott mostanában a Modern család részeiből. Sarah pedig válaszolt neki, de vigyázz, spoileres, ha még nem láttad a 10. évadot:

„Állítólag nagyon lefoglalnak az ikrek…”– írta, utalva arra, hogy az említett 10. szezonban Haley ikreket szült.

Aztán egy napra rá Sarah Instagramon osztotta meg a további problémáit. Előre szólunk, hogy ez extra spoileres lesz, hiszen a 11. évad eseményeiről lesz szó!

Szóval Haley apai nagyapja sajnos meghal, a temetésen viszont valamiért a színésznő karaktere nem vesz részt. Ezt pedig Sarah sem érti. A sztár elárulta, hogy mivel a saját szerepén kívül nem olvassa el a forgatókönyvet, ezért ő is akkor értesült a nagypapa haláláról, amikor a közönség, és nagyon meglepte a dolog. Azt meg egyáltalán nem vágja, Haley miért nem ment el a temetésre, főleg, mert a tort a Dunphy család házában tartották.

„Azt hiszem, ki kellene raknom egy spoiler jelzést Frank nagypapa halála miatt, de engem is váratlanul ért. Az unokájaként azt gondolnátok, engem is meghívnak a temetésére…”– akadt ki az Insta sztorijában.

Szerinted Sarah jogosan volt így felháborodva?

Még több

Sztárhírek