Így néz ki anyja halála után Celine Dion

Az énekesnő édesanyja múlt csütörtökön hunyt el.

Így néz ki anyja halála után Celine Dion

Celine Dion anyukája múlt csütörtökön, 92 éves korában meghalt. Az énekesnő éppen Amerikában turnézik, míg az anyja Montreálban, Kanadában volt a halálakor. Az énekesnő a tragédia ellenére azonban nem mondta le a koncertjeit, így a hétvégi fellépése különösen érzelmesre sikeredett. 

Úgy tűnik, Celine a nehéz pillanatokban a barátaira támaszkodik, ugyanis velük töltötte a napot. A sztár érthető módon egy hatalmas, fekete napszemüveggel takarta el az arcát, és egy egyszerű szettben fotózták le, miközben egy barátnőjével beszélgetett. És bár később a kényelmes cuccot lecserélte egy egyszerű farmer-póló kombóra, mikor elmentek vacsorázni, a szemüveg továbbra is megmaradt.

Fotó: Profimedia – Red Dot

 

Fotó: Profimedia – Red Dot

 

Fotó: Profimedia – Red Dot

A már említett esti előadásán pedig az is kiderült, hogyan érzi magát az énekesnő a tragédia után. Celine a könnyeivel küszködve egy pillanatra megállította a koncert menetét, hogy megossza a rajongóival, min megy keresztül.

„Biztosan hallottátok a hírt, hogy édesanyám elhunyt”– kezdte, és elmesélte, hogy két nappal azelőtt kapott egy telefonhívást a nővérektől, hogy elérkezett az anyukája ideje. „Így a testvéreimmel együtt elmentünk Montrealba, és az anyám ágya mellett töltöttük az estét. Történeteket meséltünk, énekeltünk. Megöleltük egymást, és elbúcsúztunk. Biztos vagyok benne, hogy anya direkt megvárta, hogy még egyszer utoljára mindannyian együtt legyünk.” – mondta. A koncert legmeghatóbb momentumáról videó is készült, a felvételt pedig Celine az Instagramon is megosztotta. Most te is megnézheted:

View this post on Instagram

Je t’aime maman ❤️🌈 – Céline xx…

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek