Meghan miatt ezek a nők is elveszthetik az állásukat

Olyanokra is hatással lehet a Megxit, akikre eddig nem is gondoltál!

Meghan miatt ezek a nők is elveszthetik az állásukat

Azzal, hogy Meghan hercegné lett, még többen ismerték meg a nevét, és kialakult egy csoport, akik ma már abból élnek, hogy az exszínésznőre hasonlítanak. Arról már mi is beszámoltunk régebben, hogy volt olyan, aki 8 milliót költött, hogy a kedvenc hírességére hasonlítson, de akadnak olyanok is, akik alapból kiköpött másuk Megnek. Ezek a nők azzal keresnek pénzt, hogy megjelennek bizonyos helyeken, és úgy tesznek, mintha ők maguk lennének Meghan. De vajon mi történik velük a Megxit után? Milyen hatással lesz rájuk a royal pár visszavonulása? A Daily Mail megkereste őket, és utánajárt a dolognak…

Előben a Buckingham-palotából

Stephanie Kane elmondása szerint már akkor sokan kiszúrták, hogy Meghanre hasonlít, amikor ő még színésznő volt. Miután Harryvel közelebb kerültek egymáshoz, és mindenki róluk beszélt a médiában, Stephanie úgy döntött, hogy jelentkezik egy hasonmásokat foglalkoztató ügynökséghez. „Voltam már bálban. Rengetegszer szerepeltem a tévében, élőben jelentkeztem be a Buckingham-palota elől. Volt már, hogy Meghan arcápolási rutinját mutatták be rajtam egy videóban… Ezreket kerestem vele, de nekem ez inkább a szórakozásról szól, mint a pénzről… Szerintem a Meghanként töltött napjaim meg vannak számlálva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephanie Kane (@little_miss_kane_) on Aug 26, 2019 at 7:45am PDT

Reggel tanárnő, este Meghan Markle

A 39 éves kétgyrekes Sylvia Lilford egy londoni magánsuliban dolgozik tanárnőként, ahol mindenki csak Meghannek hívja. „Amikor meghallottam a herceg és a hercegné döntését, azonnal arra gondoltam, hogy amilyen gyorsan beszálltam a bizniszbe, olyan gyorsan ki is kerültem belőle” – mesélte Sylvia. Pár hete kezdett csak hasonmásként dolgozni, 2019 novemberében kapta az első megbízását: egy partin kellet részt vennie, és mindössze annyi volt a feladata, hogy társalog a jelenlévőkkel. „Egyesek szerint több melóm lesz a Megxit után, mint valaha. Én úgy gondolom, hogy jó dolog egy hírességre hasonlítani, de royal személyre még jobb.”

Bye-bye, másodállás!

A Romfordban élő 35 éves Billie-Jean Bazell eredetileg szemöldöktetoválással foglalkozott, amikor Meghan és Harry randizni kezdtek. Nem telt el nap anélkül, hogy valaki meg ne jegyezte volna neki, hogy mennyire hasonlít a herceg barátnőjére. Egy barátja elküldte a fotóit egy ügynökségnek, ahol azonnal felfigyeltek rá. Ezután jöttek is sorba a megbízások: egyszer egy cég készített róla, és egy Harry hasonmásról fotókat a reklámjához, máskor pedig egy luxus sütiboltban kellett megjelennie. „Mivel saját vállalkozásban dolgozom, a Meghanre való hasonlítást csak szórakozásnak fogtam fel. Néhány ezer font szuper kiegészítés volt, amíg tartott az egész– mondta Billie-Jean a lapnak.

Fotó: Facebook/billiejean.bazell

Még több

Sztárhírek