Vajna Timi végleg továbblépett

Hamarosan Amerikában kezd új életet.

Vajna Timi végleg továbblépett

Vajna Timi a napokban költözött ki abból a budai luxusvillából, amiben együtt éltek a néhai filmproducerrel, Andy Vajnával. A Bors fotósának sikerült megörökítenie a rakodás pillanatait, és azt is, hogy Timinek nem csupán a költöztetők segítettek a pakolásban. Milliárdos barátja, Zoltán – akit a filmmogul sírjánál láthattunk először Timivel – luxusautóval és sofőrrel érkezett az özvegyért.

Timi Amerikába költözik és Los Angelesben kezd új életet, de a pletykák szerint nem szeretne teljesen elszakadni az itteni életétől: „Bár Timi visszautazik Amerikába, nem számolja fel teljesen az itteni életét, mert a napokban az egyik ismerősöm eladó házát ment megnézni. Úgy tudom, hogy villát akar venni Budán” – árulta el a Borsnak egy nevét elhallgató ismerős.

A Blikknek egyébként már azt is sikerült kiderítenie, hogy ki ez a titokzatos milliárdos barát: „Zoli azért volt ott a férjem sírjánál, mert nyolc éve barátok voltak, és ő is kiment többször a sírhoz, egyedül is. Mivel nagyon szerette és tisztelte Andyt, vasárnap ő is ki akart menni a temetőbe. Ezért megkértem, hogy segítsen kihozni a nagyimat és a bejáró nénit, mert nem fértünk volna el egy kocsiban” – mesélte a lapnak Timi, és hozzátette, hogy a férfi Andy Vajna budapesti japán éttermébe szeretne befektetni, ezért kereste meg őt. Arról viszont nem beszélt az özvegy, hogy több van-e közöttük, mint üzleti és baráti kapcsolat…

Még több

Sztárhírek