Erzsébet királynő mélyen megsértette Harryt

Hiába ő a kedvenc unoka, a szabályok rá is vonatkoznak.

Erzsébet királynő mélyen megsértette Harryt

Harry herceg és Meghan hercegné a hónap elején anélkül jelentették be a királyi családtól való elszakadásukat, hogy ezt előtte megbeszélték volna a királynővel, Károly herceggel vagy Vilmos herceggel. Ezzel persze nagyon magukra haragították őket, válságtanácskozások kezdődtek, illetve még nagyobbra nőtt a sajtó érdeklődése irántuk, pedig éppen az ellenkezőjét remélték.

Kábé 2 héten át tárgyaltak egymással, Meghan hercegné egyik megbeszélésen sem volt jelen, olyan gyorsan repült vissza Kanadába Archie babához, ahogyan csak lehetett. Harry így egyedül maradt feldühített családjával, lényegében támogatás nélkül kellett kiállnia az uralkodó, vagyis a nagymamája előtt.

Erzsébet királynő persze imádja Harry herceget, az a hír járja, hogy ő a kedvenc unokája, szóval semmiképpen nem szeretett volna a boldogsága útjába állni. Fontosnak tartotta azonban, hogy egy kicsit „megleckéztesse”, ezért nagyon szigorúan betartatta vele a szabályokat.

Ezek értelmében el kellett búcsúznia a HRH királyi titulustól, valamint minden hivatalos posztjától, azoktól is, amiket a katonaságban betöltött. Utóbbin a herceg nagyon kiborult, mert mindig nagyon büszke volt arra, hogy a brit hadseregben szolgált, valamint arra, mennyire sokra vitte. A családjukban ennek ráadásul komoly hagyománya van, a mostani döntés értelmében azonban Archie-ból talán soha nem lehet katona.

Talán éppen erre szokták mondani: valamit valamiért…

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek