Meghan és Harry Hollywood miatt hagyta ott a királyi családot?

Nagyon úgy tűnik!

Meghan és Harry Hollywood miatt hagyta ott a királyi családot?

Sosem szerepelt komolyabb blockbusterekben (sőt, semmi számottevőben), de mielőtt hercegné lett, Meghan Markle mégiscsak színésznő volt. Amit be kellett cserélnie a királynő szabályait követő hercegné létre, ami a jelek szerint nem igazán ment simán, hiszen Meghan és Harry január elején hivatalos közleményt adott ki: visszavonulnak, és nem kérnek többé a királyi család elfoglaltságaiból.

Ez azonban anyagi függetlenedéssel is jár, jelen pillanatban pedig úgy tűnik, az ex-hercegi pár, hogy mindezt megvalósítsa, előkapja és leporolja Meghan színésznői karrierjét, hogy a nagy figyelmet kihasználva a híresség újra belevesse magát a filmes világba.

A pár jelenleg ugyan egy kanadai luxusotthonban él, ahonnan a hírek szerint hamarosan elköltöznek. Egyfelől jelen anyagi forrásaik nem fedezik hosszútávon a ház kiadásait, plusz egy ismerősük kikotyogta az E! News magazinnak, hogy Harry és Meg már vadul keresi új otthonukat: Los Angelesben.

Ami ugye a mozi fővárosa, ennél közelebb senki sem kerülhet a tűzhöz, ha ebben az iparágban akar érvényesülni. Ez azonban felvet egy érdekes kérdést: Meghannek vajon a kezdetektől ez volt a terve, Harrynek pedig felesége álma miatt kellett szakítania a családjával és eldobnia hercegi rangját?

Még több

Sztárhírek