Meghan valóságshowban fog szerepelni!

Ha közeleg az anyagi válság, jöhet a jól fizető valóságshow?

Meghan valóságshowban fog szerepelni!

Lassan egy hónapja, hogy Meghan és Harry komoly döntést hozott, miszerint többé nem kérnek a királyi család feladataiból – és az ezzel járó pénzből, sőt még a palota luxus körülményeiből sem. Helyette a civil életet választották, annak minden szabadságával és bizonytalanságával együtt.

Na jó, a luxus talán továbbra is az életük része, viszont anyagi forrásaik nem fedezik hosszútávon kanadai otthonuk költségeit. Mint kiderült, nem is terveznek sokáig ott maradni, nyárra szeretnék áttenni a székhelyüket Los Angelesbe. Ahogy az sem titok, hogy Meghan ezerrel ügynököt keres, hogy ott folytassa színésznői karrierjét, ahol a királyi esküvő előtt abbahagyta.

Az már biztos, hogy van egy közös projektje a Disneyvel, és most a Page Six azt is kiderítette, hogy Meghan szerepel majd az egyik stylist barátnője, Jessica Mulroney Netflixen futó valóságshowjában. A műsor neve I Do, Redo, amiben olyan párok szerepelnek majd, akiknek az első házasságuk valamiért nem sikerült, ezért újra nekifutottak a dolognak.

A forrás szerint Meghan többször is feltűnik majd a műsorban, arról viszont egyelőre nincs infó, hogy mindezt baráti szívességből teszi, vagy komoly összeg landol érte a bankszámláján. Mondjuk nem bántuk volna, ha nem egy valóságshowban teszi le a névjegyét, hanem kihasználva az ismertségét rástartol valami színvonalasabb produkcióra. ¯\_(ツ)_/¯

Még több

Sztárhírek