Meghan hazudott egy castingon, hogy megkapjon egy szerepet

Eddig sosem látott felvételben kotyogta ki régi hazugságát.

Meghan hazudott egy castingon, hogy megkapjon egy szerepet

Mint azt te is tutira tudod, Meghan Markle mielőtt (ex)hercegné lett, színésznőként kereste a kenyerét. Igaz, hogy a legkomolyabb munkája a Briliáns elmék című sorozatban volt, de még így is komolyan meg kellett küzdenie anno a szerepekért.

Senkinek sincs könnyű dolga Hollywoodban, még egy leendő hercegnének sem, pont ezt bizonyítja a Daily Mailen napvilágot látott régi felvétel Meghanról, amiben elárulta, hogy egyszer egyenesen a rendezők arcába kellett hazudnia egy szerep kedvéért.

„Úgy tettem, mintha a Taft-Harteleyed színész szakszervezet tagja lettem volna. A Century City sorozat egyik pilot szerepe miatt tettem így. Persze, nem voltam benne a szakszervezetben…”

Akkoriban ez egy kis hazugságnak számított, azonban Meghan ezzel a húzásával örökre elvágta magát a sorozat készítői előtt.

„A mai nem dolgoznának velem szívesen azok a rendezők. Hatalmas kamu voltam” – tette hozzá nevetve.

Most azonban, hogy Meghan a hírek szerint újra a színészi pálya felé kacsingat, bármelyik rendező tutira szívesen dolgozna vele együtt. Sőt, már van is egy fix projektje a Disneyvel, ráadásul egyik barátnője, Jessica Mulroney Netflixen futó valóságshowjában is többször fel fog bukkanni.

Te is kíváncsi vagy, hogy milyen lesz újra a képernyőkön látni Anglia legbotrányosabb royal családtagját?

via GIPHY

Még több

Sztárhírek