Ashley Graham cuki képet posztolt kisfiáról

Vigyázz, olvadásveszély!

Ashley Graham cuki képet posztolt kisfiáról

Ha depis hangulatod volt ma a borús, esős idő miatt, akkor jó hír: itt van az ellenszer! Mert hát mi is dobhatná fel jobban a napot, mint egy elképesztően cuki babafotó? Köszi, Ashley Graham!

A modell ugyanis végre megmutatta a nemrég született kisfiát (vagyis egy részét). És a képek hihetetlenül édesek annak ellenére, hogy a fotón szereplőknek csupán a kezei láthatóak. Az Insta posztot Ashley egy aranyos felirattal egészítette ki: „2020. 01. 18-án este 6 órakor megszületett a 3316 grammos szeretetgombócunk. Teljes boldogság öntötte el a szívünket, amikor végre találkozhattunk a kisfiunkkal, és alig várjuk, hogy bemutassuk nektek a podcastünkben is.”

Az újdonsült anyuka egyébként szintén az Instagramon jelentette be a baba születését: „szombaton este 6 órakor jobbá vált az életünk. Köszönjük a szeretetet és a támogatást, amit ezidő alatt kaptunk tőletek” – írta a sztorijában. Ashley rajongói persze nagyon örültek a hírnek, hiszen végigkövethették a modell várandósságát is. Mivel a sztár rendszeresen dokumentálta a terhesség kilenc hónapját.

A Vouge-nak pedig azt is elmesélte, hogy először elég nehezen birkózott meg a teste változásával. „Úgy éreztem, senkivel sem tudok erről beszélni. Nagyon gyorsan jöttek rám a kilók. Egyedül éreztem magam. A stylistom, Jordan Foster adott nekem végül egy nagyon jó tanácsot. Azt mondta, barátkozzak össze kismamákkal, akik tudják, min megyek keresztül. Úgyhogy most kilenc várandós barátnőm is van!”

Innen is óriási gratulációt küldünk Ashley-nek!

Még több

Sztárhírek