Ezért érzik magukat megalázva Meghan és Harry alkalmazottjai

Szépen lassan elfogynak a Harry-Meghan támogatók.

Kanadában petícióban küzdenek ellene, hogy a helyieket terheljék Harry és Meghan biztonsági költségei. Míg Angliában nagyjából mindenkit sikerült magukra haragítaniuk, miután előzetes egyeztetés nélkül, az Instán üzenték meg: hátat fordítanak az angol királyi családnak. És ha ez nem lenne elég, most még a pár alkalmazottjainak is elege lett.

Egy forrás elárulta a The Sunnak, hogy a Harry és Meghan biztonságáért felelős royal védelmi tisztek kifejezetten megalázónak tartják, ahogy hozzájuk, a szakmájukhoz és a kvalitásaikhoz állnak. A pár állítólag olyan feladatokat bíz rájuk, amiket bármelyik asszisztens képes lenne megoldani – például ételért és kávéért kell rohangálniuk. Amit egyfelől megalázónak találnak, másrészt pedig veszélyesnek. Hiszen, ha gond adódna a pár valamelyik tagjával, a védelmi tisztek nem tudnának azonnal és szakszerűen reagálni.

Pedig köztudott, hogy Harry egy ideje komolyan aggódik Meg biztonságáért, és kifejezetten fél tőle, hogy a szemtelen fotósok a feleségét is veszélybe sodorhatják. Arról nem is beszélve, hogy Meghan finoman fogalmazva sem tartozik most a legnépszerűbb hírességek közé, így nyilván okos döntés lenne komolyabban venni mind az óvintézkedéseket, mind pedig az ezekért felelős szakembereket.

Még több

Sztárhírek