Kiderült, kivel csókolózott Lady Gaga nyilvánosan

Végre tudjuk, hogy hívják a pasit és mivel foglalkozik!

Kiderült, kivel csókolózott Lady Gaga nyilvánosan

Az megvan még, amikor Lady Gagát szilveszter éjjelén Las Vegasban lencsvégre kapták, amint egy titokzatos pasival csókolózott? Nem sokkal később kézen fogva távoztak a buliból. Akkor még csak annyit lehetett tudni a férfiról, hogy Michaelnek hívják, de semmi többet… Most, egy hónappal később nemcsak, hogy újabb csókolózós lesifotók készültek a párról, de az is kiderült, hogy ki Gaga új szerelme. A DailyMail hozta le az új képeket, amik Miamiban készültek, ahova a sztár a Super Bowl miatt utazott.

A Us Weekly legfrissebb infói szerint a pasit Michael Polanskynak hívják, és a Harvard Egyetem végzős hallgatója, valamint az ingatlanokkal foglalkozó Parker Group vezérigazgatója is egyben. Egyelőre mást nem lehet tudni Gaga új pasijáról, és valószínűleg csak akkor lesz új infó róla, ha komolyra fordul a kapcsolatuk, ugyanis az énekesnő szereti titokban tartani a dolgokat, amíg lehet.

Egyébként a sztár legutóbbi románca Dan Horton hangmérnökkel nagyjából 2 hónapig tartott. A bennfentesek szerint azért lett vége a kapcsolatuknak, mert Gaga nem tartotta elég érettnek Dant. Vajon Michael átmegy ezen a rostán?    

Még több

Sztárhírek