Undorító videót készített Miley Cyrus

Ez már kimeríti a túl sok információ kategóriát…

Undorító videót készített Miley Cyrus

Te is gyakran űzöd el az unalmadat úgy, hogy csak pörgeted az Instát, és csekkolod a többiek sztorijait? Hát most bebizonyosodott, hogy ez utóbbit érdemes picit körültekintőbben csinálni, ugyanis könnyen belefuthatsz valami olyasmibe, amit nagyon nem akartál látni.

Ezúttal a fanok Cody Simpson Insta sztorijai böngészése közben járhattak így. A srác (kapaszkodj meg) kiposztolt egy szuperközeli videót arról, ahogy Miley Cyrus épp a pattanásait nyomkodja a hátán. Nem tudjuk, hogy ez miért olyan érdekes, vagy, hogy te mennyire vagy kíváncsi erre a meglehetősen felkavaró látványra, de ha felkészültél, görgess lejjebb. Mert igen, hoztunk a vidiről screenshotot:

Hogy ha téged is megrázott Miley ténykedése, akkor tessék, egy cuki gif, ami segít elfelejteni, amit láttál. (És egyben bemutatja: nagyjából így menekül mindenki Cody Insta sztorjaiból.):

via GIPHY

Szóval mindegy is, a lényeg, hogy Miley és Cody kapcsolata továbbra is szuper (mint a mellékelt ábra is mutatja), úgyhogy végül is csak az a fontos, hogy a kedvenced boldog legyen, nem? (Meg, hogy esetleg végre megtanulják, mit is jelent a túl sok információ….)

Még több

Sztárhírek