Becsajozott a Riverdale sztárja?

Sajnáljuk, hogy nekünk kell közölnünk, de a cuki KJ Apa hivatalosan is elkelt.

Becsajozott a Riverdale sztárja?

És nem, nem a Riverdale egyik színésznőjével jött össze, bár az eddigiek alapján ezen nem lepődnénk meg. Cole Sprouse és Lili Reinhart ugyanis nem csak a sorozatban nem bírják egymás nélkül, de a valóságban sem, Camila Mendes pedig 2 évig randizott a szuperszexi Charles Meltonnal, aki ugyancsak oszlopos tagja a produkciónak.

Egyedül talán KJ Apa volt az egyetlen, aki sosem tette publikussá, szingli vagy épp szerelmes-e, ami egyfelől lehet nagyon okos marketingfoság is: hiszen – könyörgünk – legalább egy szabad pasi legyen, akiről még szabadon álmodozhatnak a fanok… Most viszont magától KJ Apától kapták a sorozat rajongói a megerősítést, miszerint rátalált a szerelem.

A 22 éves sztár december óta kavar Clara Berryvel, a 26 éves francia modellel, így az igazán szemfüles követők egy ideje már sejthetik, alakul köztük valami a háttérben. KJ legújabb Insta fotója viszont 100%-osan megerősíti: a színész többé nem szingli. Különösen úgy, hogy a kép címe ’coup de foudre’, ami magyarul azt jelenti, szerelem elő látásra.

 

View this post on Instagram

 

coup de foudre  ️

A post shared by KJ Apa (@kjapa) on

A fanok persze egyből elárasztották gratuláló kommentekkel KJ képét, de fogadni mernénk, hogy sok csaj mosolya azért nem annyira őszinte most…

 

View this post on Instagram

 

Batterie faible, j’arrive

A post shared by Clara Berry (@clara.berry) on

Még több

Sztárhírek