Azonnal látnod kell Camila Cabello brutálisan rövid haját!

Nem fogsz hinni a szemednek!

Azonnal látnod kell Camila Cabello brutálisan rövid haját!

Ha azt mondjuk, hogy Camila Cabello, akkor tuti, hogy hosszú, sűrű hajzuhataggal látod magad előtt az énekesnőt, igaz? Akkor a következő kép láttán lehet, hogy ki fogsz akadni, ugyanis a sztár legújabb Insta-posztjában elképesztő rövid hajjal pózol!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

camila (@camila_cabello) által megosztott bejegyzés, Febr 4., 2020, időpont: 3:13 (PST időzóna szerint)

Az eddig megszokott hatalmas hajkorona tehát eltűnt, helyette pedig egy rövid bob frizurát láthatunk, ami mellesleg elképesztően jól áll Camilla-nak! Azt persze egyelőre nem lehet tudni, hogy a sztár végleg megvált-e a hajától, vagy esetleg csak paróka van rajta, de mivel ez egy forgatási kép a legújabb videoklipjéből, így még az is lehet, hogy ez nem a saját haja.

A poszt alatt egyébként az énekesnő hosszasan fejtegeti, hogy miért tűnt el mostanában a közösségi oldalakról:

„Szerintem fontos tudnod, hogy mikor van szükséged arra, hogy tényleg csak magaddal foglalkozz. Amikor túl vagyok terhelve, akkor muszáj picit lelassítanom, és elhatárolódnom mindentől… De nagyon szeretlek titeket srácok, és már hiányoztatok!” – mondta Camila, majd így folytatta:

„Éppen Londonban dolgozom a Hamupipőkén, és túlzás nélkül mondhatom, hogy életem legjobb időszakát élem! Veletek mi a helyzet? Hogy vagytok?”

Úgy tűnik, hogy az énekesnő elképesztően boldog, az viszont továbbra is érdekel minket, hogy akkor most MI A HELYZET A HAJÁVAL?

Még több

Sztárhírek