Ez a nő Vilmos herceg támasza Harry lemondása óta

Nem Katalinról van szó!

Ez a nő Vilmos herceg támasza Harry lemondása óta

Meghan és Harry visszavonulása és Kanadába költözése miatt Vilmos és Katalin is még jobban a reflektorfénybe került. Sokan azt találgatják, vajon hogyan érzi magát a pár, vagyis leginkább Vilmos, akinek eddig sem volt túl jó viszonya a testvérével, de a változás még nagyobb ellentétet okozhat öccse és közötte. Képzeld, a brit Sun a királyi életrajzíróra, Phil Dampierre hivatkozva azt állítja, hogy Vilmos legnagyobb támasza az utóbbi időben Katalin édesanyja, Carole Middleton. Persze a felesége is támogatja Vilmost, de mivel Carole sok időt tölt a családdal, így gyakran ad a párnak tanácsokat és segíti őket.

„Katalin állandóan kikéri az édesanyja véleményét, aki rengeteg időt tölt Vilmossal és a gyerekekkel is. Most, hogy Harry és Meghan otthagyták a royal családot, nagy a nyomás Katalinon és Vilmoson. Carole pedig támogató- és stabilizáló erőként működik a háttérben, és persze vigyáz a gyerekekre, mindig ott van, amikor szükség van rá. Carole hatalmas erő a trón mögött, akinek a befolyása óriási – mondja Phil.

A Sunnak egy bennfentes is nyilatkozott, aki szerint Vilmos és Katalin nagyon dühösek a történtek miatt: „Nemcsak Vilmos vesztette el a testvérét, mint a család egyik dolgozó tagját, de Katalinon is sokkal nagyobb lett a teher. Hatalmas segítség, hogy Carole-lal tud beszélni, és meg tudja osztani vele az érzéseit.” Szuper hír, hogy Vilmos ennyire jól kijön az anyósával, nem igaz?

Fotó: Profimedia – Red Dot

Még több

Sztárhírek