Justin Bieber állapota egyre súlyosabb

A folyamatos drogozás megviselte a szervezetét.

Justin Bieber állapota egyre súlyosabb

Justin Bieber néhány hete az Instagramján írt arról, hogy komoly betegségekkel küzd. Az énekes úgy fogalmazott akkor, hogy nagyon kemény időszak van a háta mögött, mivel nemcsak Lyme-kórral, de mononukleózissal is diagnosztizáltak. Azt is hozzátette, hogy szerencsére már kezelik a betegségét, úgyhogy remélhetőleg hamarosan jobb formába kerül.

Ám most kiderült, hogy nem csak a betegségei miatt szorul kezelésre. Nyílt titok, hogy Justin korábban évekig használt különféle drogokat, a bulizós életmódja pedig igencsak megviselte a szervezetét. A Seasons című dokusorozatában az énekes arról beszélt, hogy jelenleg különféle terápiákkal próbálja megtisztítani a testét az évek során felhalmozódott méreganyagoktól.

„Korábban visszaéltem a saját testemmel, most pedig egy gyógyulási folyamatban vagyok, és mindent megteszek azért, hogy ezentúl vigyázzak arra a testre, amit Isten adott nekem” – nyilatkozta az énekes.

Justin elég speckó kezeléseket kap, nem pont olyat, amilyet egy hétköznapi ember is igénybe tudna venni. Az egyik az úgynevezett hiperbár oxigénterápia, amikor 100 százalékos tisztaságú oxigént kell belélegeznie megnövekedett nyomás alatt, egy túlnyomásos kamrában. De emellett intravénás kezelést is kap, amely során infúziós oldatokkal juttatnak be a szervezetébe különféle hatóanyagokat.

Mindez nem hangzik túl jó… Csak remélni tudjuk, hogy Justin hamar összeszedi magát.

Még több

Sztárhírek