Így néz ki Justin Timberlake és felesége a botrány után

Most először jelentek meg a nyilvánosság előtt azóta, hogy az énekest egy másik nővel fotózták le.

Így néz ki Justin Timberlake és felesége a botrány után

Durva, hogy már két hónap is eltelt azóta, hogy Justin Timberlake-et lefotózták, amint egy kolléganője, Alisha Wainwright kezét fogdosta! A kérdéses fotók persze azonnal bejárták a világsajtót, és nyilván Justin feleségéhez, Jessica Bielhez is hamar eljutottak, aki bár felhúzta magát, de a jelek szerint nem tette ki a színész szűrét. Justin azóta már nyilvánosan is bocsánatot kért Instagramján, és azt mondta, mindent megtesz azért, hogy Jessicával jobb legyen a házasságuk.

A bocsánatkérés alapján úgy tűnt, hogy Justin nagyon rosszul érzi magát a történtek miatt, ezt pedig az a fotó is bizonyítja, ami most készült a párról. Az énekes és a színésznő az incidens óta most jelent meg egymás társaságában először nyilvánosan, Justin pedig látványosan be volt feszülve, elég csak a kezére nézni, amit ökölbe szorítva tart a teste mellett.

Ezt emelte ki az amerikai Cosmónak a testbeszéd-specialista Blanca Cobb is, aki hozzátette, hogy az abszolút jó jel, hogy egymás felé fordulnak. Cobb szerint az ökölbe szorított kéz egyértelműen a feszültség jele, és ha egymással meg is beszélték a problémákat, bőven lehet, hogy Justin azért tűnt ennyire idegesnek, mert nagyon félt a nyilvánosság reakciójától.

Az tuti, hogy ezek után a következő hónapokban mindenki árgus szemmel nézi majd Justin kezét az ilyen alkalmakkor.

Még több

Sztárhírek