Cuki dolog derült ki Katalin hercegnéről és a gyerekeiről

Ilyen az esti rutin a royaléknál.

Cuki dolog derült ki Katalin hercegnéről és a gyerekeiről

Katalin hercegné és Vilmos herceg a hét elején egy walesi eseményen volt meghívott vendég, ahol persze megint minden a gyerekeiket juttatta eszükbe. Amikor például Vilmos meglátott egy kicsit, aki az angol írónő, Julia Donaldson Room On The Broom című könyvét olvasgatta, nem tudta megállni szó nélkül.

„Minden este ezt olvassuk a gyerekeknek! Találkoztam az írónővel, amikor kitüntetést kapott az irodalmi munkájáért, kérdeztem tőle, tudja-e, hány szülőt mentett meg a lefekvési idő nehézségeitől!” – viccelődött a herceg, majd hozzátette, felesége sokkal türelmesebb nála, így többnyire ő vállalja a három gyerek ágyba bújtatását. Nagyon cuki, igaz?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Conor Mcintosh (@conzomack) által megosztott bejegyzés, Febr 4., 2020, időpont: 11:30 (PST időzóna szerint)

Látogatása végén a hercegi pár ajándékokat is kapott, három pár mini boxkesztyűt, hogy György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg minél előbb kipróbálhassa magát ebben a sportban. Vilmos erre viccesen azt mondta, György már nagyon nézegeti a boxzsákokat, szóval ideje elkezdenie az edzéseket.

Katalin és Vilmos két nagyobb gyereke amúgy iskolában volt a látogatásuk ideje alatt, a másfél éves Lajos herceg pedig otthon, a Kensington-palotában várta szüleit a dadussal.

Még több

Sztárhírek