Madonnánál fog élni Meghan és Harry?

Szerinte Kanada úgy is unalmas, szóval jobban teszik, ha hozzá költöznek.

Madonnánál fog élni Meghan és Harry?

Talán ez az eddigi legmeredekebb sztori az egész Harry-és-Meghan-elhagyja-a-királyi-családot drámában. Ami valljuk be elég nehéz verseny volt, hiszen maga a tény is, hogy a royal family egyik legbefolyásosabb párja csak úgy szakít az angol monarchiával, felrázta az egész világot.

Azonban Madonnának, a valaha élt legbotrányosabb énekesnőnek sikerült még egy kis olajat öntenie az így is tomboló tűzre. Igen, jól olvastad, ő annyira komolyan a szívén viseli a lázadó királyi pár sorsát, hogy egyenesen felajánlotta nekik a New York-i otthonát bázisként.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Do Megan and Prince Harry want to sublet my apartment on Central Park West?? ………………🗽❌ #madamextheatre #thelondonpalladium

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés, Febr 4., 2020, időpont: 3:15 (PST időzóna szerint)

„Ne rohanjatok Kandadáig, annyira unalmas ott. Kiadom nektek a lakásomat a Central Park mellett. Ez egy kétszobás otthon, szuper erkéllyel és kilátással Manhattanre. Higgyétek el, ez lesz a nyerő! Sokkal jobb lesz, mint az eddigi otthonaitok. A Buckingham Palota semmi a Central Park Westhez képest” –mondta Madonna Insta videójában.

Azt persze nem tudni, hogy a popkirálynő mennyire gondolja komolyan ezt az egész ajánlatot, de az tuti, hogy mi imádnánk, ha megvalósulna ez az abszolút szürreális ötlet! A hírek szerint Kanada amúgy sem rajong azért, hogy a királyi család tagjai odaköltöztek, szóval ez akár egy jó alternatíva is lehet majd nekik.

Te mit gondolsz, Meghan és Harry élnek majd a lehetőséggel?

Még több

Sztárhírek