Megható videó került elő Kobe Bryantről

Ettől csak még szomorúbb lesz a tragédia…

Megható videó került elő Kobe Bryantről

Kobe Bryant hatalmas legenda volt, és nemcsak a kosárpályán: Oscar-díjat is nyert egy animációs kisfilmjéért, rengeteget tett a közösségéért, így nem csoda, hogy még életében dokumentumfilmet forgattak róla. A Kobe Bryant’s Muse című film a nemrég tragikusan elhunyt kosaras életéről szól.

Ebben Kobe vidáman felidézi, hogyan találkozott a feleségével, Vanessával„Azoknak, akik nem tudják, most elárulom, hogy rapper is voltam még valamikor. A zenei karrierem nem tartott sokáig, de készült egy videoklip, aminek a forgatásán ismertem meg Vanessát. A két napos munka során folyamatosan vele voltam elfoglalva, mindig kerestem a társaságát.– mesélte a kosaras.

Ezt követően Kobe elkérte a leendő felesége telefonszámát, majd órákig beszélgettek, és az egyik meglepő közös témájuk a Disney-rajongásuk volt. „Gyönyörű volt. Mindent együtt csináltunk. Mindent. Azt hittem, tök különc vagyok, amiért szeretem Disneylandet, meg a Disney meséket, de kiderült, hogy ő is imádja őket. Úgyhogy sokat lógtunk Disneylandben, miközben Vanessa szép lassan a legjobb barátom lett.

A pár nagyon fiatalon házasodott össze, Kobe akkor kérte meg a lány kezét, amikor 18 éves lett„Eldöntöttük, hogy összeházasodunk, megkértem a kezét és igent mondott. Nagyon fiatalok voltunk, szóval olyan dolgokat csináltunk, amiket általában a kölykök. Elmentünk baseballozni, minigolfoztunk, moziba meg étterembe jártunk. Gyönyörű időszak volt!”– mesélte Kobe.

A kosaraslegendáról készült dokumentumfilmet az Amazon Prime most újra elérhetővé tette. Szóval, ha szeretnéd megnézni Kobe megható vallomását, akkor ITT tudod csekkolni.

Még több

Sztárhírek