Ez hiányzik Harry hercegnek a régi életéből

Úgy tűnik, hogy Kanadában nehezebb új életet kezdeni, mint gondolta.

Ez hiányzik Harry hercegnek a régi életéből

Már eltelt néhány hét, mióta Harry és Meghan bejelentették, hogy visszalépnek a királyi kötelezettségeiktől és Kanadába költöznek, de a hírek még mindig ezzel az üggyel vannak tele. A felháborodás kezdetben hatalmas volt, és a legtöbben Meghant gyanúsították azzal, hogy mindenben irányítani akarja férjét és még a családjától is képes elszakítani őt.

Azóta azért szerencsére lenyugodtak a kedélyek, Harry és Meghan pedig már el is kezdte az új életét Kanadában. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden szép és rózsaszín lenne, hiszen egyrészről a kanadai emberek állítólag nem örülnek a házaspár költözésének, másrészről pedig állítólag Harry herceg sem a legboldogabb. Diana kisebbik fiának ugyanis nagyon hiányoznak a barátai, akiknek a nagyrésze – mondjuk úgy a 100%-a – Angliában él. A The Sun forrása szerint azonban ettől függetlenül szó nincs arról, hogy Harry depressziós lenne, vagy megbánta volna a döntését.

„Nagyon hiányoznak neki a barátai, de szerencsére évek óta van egy chatelős csoportja a baráti társaságának, ahol Harry aktívabb, mint valaha. Folyamatosan képeket és vicces mémeket, videókat küld a régi haveroknak” – kezdte a forrás, majd így folytatta:

„A barátai teljesen megértik, hogy a dolgok megváltoznak, ha egy férfi megházasodik. Ennek ellenére ők mindig közel fognak állni hozzá, bármi történjen, és az sem számít, hogy Harry már egy másik országban él!”

Ezek szerint minden rendben van, arra viszont nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy Harry vajon milyen mémeket küldözget a haverjainak?!

via GIPHY

Még több

Sztárhírek